FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Spegel, spegel på golvet där... (?)

Publicerad 2010-04-30 15:13:14 i All day, every day..,

Ingen spegel upphängd idag heller. Vi är bittra ovänner, mina väggar och jag, och jag vill ha upp den där rackaren innan det är dags att måla om! För skulle jag ändra mig på nåt så vill jag hellre ångra mig innan så man kan spackla igen...


Ikväll blir det valborgsfirande i Viken hos Johannas fantastiska mamma! Kommer bli så himlans mysigt, nästan som när vi var små (fast med ett glas vin i handen). Bara mysa hemma, gå ner och titta på bålet, grilla och slappna av. Det är nu man fattas en pojkvän, någon som värmer händerna när man är frusen och lägger armen om mig när det är dags att gå hem. Men det kommer det också, och tills dess vill jag inte ha några substitut. Då klarar jag mig mycket bättre för mig själv =)


Nu blir det hopp i duschen och sen sätter vi spinn på kvällen!




ARRIVEDERCI!!

 

Magiskt

Publicerad 2010-04-29 19:36:48 i All day, every day..,

Ser ni vilken semestrig bikini jag har fått fatt i! Gjorde det jag gör bäst när jag har brist på annat, jag gick ner i stan och shoppade.. Införskaffade den fina bikinin (se inlägget före), en hellång svart bohemklänning, ett linne, ett par kilklackar och så en liten, liten "mia&jackiepåsemester" present till oss=) Jag är verkligen helt inne på det där med att köpa presenter, det enda som är roligare än att shoppa till mig själv är att köpa presenter till andra! Längtar verkligen så jag kan dö nu, kommer bli en helt oslagbar vecka, vi har bestämt att mobilen stängs av så fort vi skickat "hej familjen, vi är framme" smset, sen sätts den inte igång igen förän vi tar i backen på Arlanda igen.
 DET är semester!


Ser faktiskt ut som att jag ska få upp min förbannade spegel inom kort! Bara borrhålen kommer i väggen så går resten som en dans, sen är det bara skåpet och en TOTAL ommålning av lägenheten kvar. Ska bli så skönt att komma iordning, magiskt att det har tagit så lång tid bara. 2 år tog det innan jag hade bestämt mig för att jag skulle ha vitt på väggarna. Men när det blir klart blir det super ska ni se!


Något annat som är helt magiskt är vädret ute! Kl är halv åtta och jag studsar runt i min shortsdress med balkongdörren på vid gavel. Jag tror snart jag vågar säga att sommaren är här. Heeeelt magiskt=)


Vi kanske hörs senare om inte mina väggar tagit död på mig!

 

Saknad

Publicerad 2010-04-29 13:53:46 i All day, every day..,

Vill ni veta vad jag gör om 2 veckor? Då ligger jag förmodligen och viftar med tårna, äter vindruvor, spanar pojkar och bara myser med Mia på en strand i Grekland. Kan inte förstå att tiden gått så fort, var säkert två månader sen vi satt i telefon och sa: "näää, vet du vad, nu åker vi nånstans och har det bra en vecka!". Och nu är vi snart där!


Skåpet igår blev alldeles strålande! Masade ner hyllan i hallen och gav den en makeover också så nu är det bara vitrinskåpet kvar. Men håll i hatten, för jag går snart lös och målar om allt jag kommer över! Har en tendens att dra på när jag väl är igång, så nu sitter jag och stirrar på mina hyllor och funderar på om dom skulle vara fina i vitt =)


Det är helt otroligt vad bra man tänker när man målar. Funderade lite på det här med att sakna saker man haft i sitt liv. Saknar min häst massor emellanåt, speciellt när våren är här. Men jag vill inte ha tillbaka det livet, inte nu i alla fall. Och så finns det männsikor och perioder i mitt liv som jag kan sakna oerhört mycket som tyvärr har passerat mig förbi och försvunnit ur mitt liv. Men likadant där, det finns en anledning till att dom människorna inte finns kvar i min vardag. Kort och gott:


Bara för att man saknar något är det inte detsamma som att man vill ha det tillbaka.



Nu så ska jag ringa och jaga rätt på Malin och se om
 hon hade tänkt masa sig in till stan någon gång.


Här i krokarna sitter vi och dricker vin och äter fetaost om två veckor =)

 

Jag behöver en man med muskler!!

Publicerad 2010-04-28 11:56:25 i All day, every day..,

Dag två i mitt slit efter det perfekta skåpet! Okej, det kommer inte bli perfekt, sådär fläckfritt utan skavanker, men det är det som gör det så bra! Inga skavanker - inget shabby chic.. Så nu ska jag alltså hugga penseln och ge mig på kolossen, förstår ni hur mycket ett sånt skåp kan väga! Höll på att paja ryggen bara när jag skulle lägga tidningar under, går ju inte att rubba den. Och jag är fortfarande på jakt efter en man som kan hantera en borrmaskin. Min pappa har en väntelista som är lång som ett ösregn, övriga kunniga män likaså, mina ex har nya flickvänner så det funkar inte denna gången och så är där ju dom som tror att jag bits =) Med det menar jag att alla killar i min närhet som är villiga att ställa upp är så pass opraktiska att jag inte skulle våga släppa lös dom med en slagborr. Och ska jag ha upp en spegel som väger 20 KG så är det inget jag gör själv. Även om jag hade velat göra det själv så går det inte, dom är inbrottssäkra och kräver självaste king kong för att göra hål.


Önska mig lycka till med målningen, det behövs!

Så får ni se hur det blev om några timmar..


LATER!!

 

Strippa, strippa, strippa... Suck..

Publicerad 2010-04-27 22:59:02 i All day, every day..,

Jag satt igår och beklagade mig till Andreas, Malin och Åsa om min för tillfället bristande fiffighet. För igår va jag verkligen helt ofiffig, medans Åsa var i sitt esse! Hon och Malin spikade upp ett staket, jag och Andreas hejjade på, drack kaffe, rökte cigaretter och pratade skit. Ganska fair arbetsfördelning va? Och imorse när jag vaknade insåg jag ganska snabbt att jag hade så mycket att göra att jag gjorde precis det jag brukar göra när det blir för mycket. Jag spelar död... Jag gör absolut ingenting. Så funkar jag..


Framåt eftermiddagen så blev jag så trött på mig själv och på att spela död att jag helt enkelt gick och blev fiffig istället och packade mig ut till K-rauta (som för övrigt har typ världens otrevligaste personal) där det införskaffades grundfärg av hederlig helmatt typ och ett gäng penslar. Hem och fram med sandpappret för att rugga till ytan så färgen ska fästa.


Bara det att det blev så snyggt så jag tänkte att om jag strippar skåpet riktigt noggrant så kanske jag slipper måla det? Så jag har slipat och slipat på det där rackarns skåpet så jag har mjölksyra i hela kroppen. Och det blev verkligen tokfint! Tog bara 3 timmars sandpapprande. Det var tokfint ända tills jag torkade bort allt färgdamm. Först då insåg jag till min besvikelse att det inte hade spelat någon roll om jag hade strippat det skåpet ner till bara underkläderna, jag hade fått måla skiten ändå. Så där är vi nu. Jag sitter i min soffa och tittar på den delen av lägenheten som ser ut som Åre i December och inser förödelsen ett skåp, sandpapper och en exalterad tjej kan åstakomma. Och fasar för att jag aldrig ska bli färdig till att måla det där skåpet. Jag vill inte ens tänka på att jag har ett skåp till som ska gå igenom samma process.


För övrigt snyter jag fortfarande målarfärg trots att jag duschat och fräst slut på en halv toarulle. Bråka ALDRIG med målarfärgsdamm säger jag bara...




Före



Jag, någonstans mitt i...



Ser ni vilken skillnad det blev!! Nää... inte jag heller....



Förresten, lämnade in min vattentäta kamera på Expert idag.
Den är vattenskadad. Inte ett dugg komiskt =)




Nu blir det CSI, sen sängen.




ARRIVEDERCI!











Tända ljus, soffmys och romantisk middag

Publicerad 2010-04-27 12:22:30 i All day, every day..,

Idag har jag den där konstiga känslan i magen igen. Vet inte alls vart den kommer ifrån eller varför jag har den, men den är där. Så vad gör man åt den då?


Hade en vansinnigt mysig kväll igår. Köpte med mig sushi från haket i H-näs (som har suuuupergod sushi!) innan jag körde hem och hade en riktig feelgoodkväll. Tände ljus överallt i lägenheten, hoppade ner i mjukiskläderna och kröp upp i soffan. Jag behövde verkligen det kan jag säga, vet inte när jag låg hemma och slappnade av så sist. Känns som att ledigheten inte haft så mycket lediga luckor. Jag klagar inte, men det var skönt att ha en kväll för mig själv.




Romantiskt middag för en, helt enkelt!


Låg och funderade en stund igår. När man tänker efter så har man ju vetat redan från början när man träffat någon att det inte är killen med stora bokstaven, att det inte är WOW med en gång. Man känner på sig att det inte kommer bli allt det där man vill ha, men bestämmer sig ändå för att ge det en chans och hoppas att det blir kul på vägen i alla fall. Men varför gör man det? Varför ger man sig in i något man redan vet är dömt att misslyckas? Och vad som är ännu värre. När det misslyckas, varför blir man lika förvånad varje gång? Är man verkligen kapabel att ljuga så innerligt för sig själv att man kan intala sig att "det kanske" eller "tänk om" och "om bara"? Det må vara en klyscha, men det är faktiskt så att den enda man kan ändra på är sig själv, och om det inte finns något man vill ändra på så får man helt enkelt hitta en matchning. Men ändå så är det så många av oss tjejjer som lider av vad jag vill kalla BADBOYSYNDROMET. Att man vill laga, hjälpa och älska en skadad person så mycket att han ska bli hel igen. Trots att vettet säger att det är helt huvudlöst att ens tänka tanken. Jag har väl nog med att hela mig själv. Jag är dark & twisty så det räcker utan att någon annan drar ner mig med sin skit. Hårt men sant. Och det mest komiska i det hela, hur kommer det sig att man sörjer något man visste att man skulle bli av med redan innan man fick det, när det dessutom slog en på fingrarna innan det försvann?


Vi damer är ett märkligt släkte =)


Här är lite mysbilder från vår söndagsgrillning förresten!









LATER!






Helgens bravader!

Publicerad 2010-04-26 12:38:30 i All day, every day..,

Nu så ska ni få lite uppdatering från mig igen!


Som ni vet vart jag aningens försenad så när jag ramlade in hos Emmy vid 14 var det ett gäng redan glada människor som mötte mig. Knäcka en Cider och så fick man en shot i handen så vart dagen igång! En tur på marknaden, en kall på Stiffes och så tillbaka till Hultabo där det blev matorgie med pizza. Andra pizzan för i år, första åt jag för en vecka sen, det tillhör liksom inte min favoritkost precis. Sen var det party! Amatörer och proffs i en härlig mix, Malin fick gå och lägga sin man redan vid 20, då hade han fått nog =) Några psykologsamtal och drinkar senare tog jag och Malin varann i armkrok och gick till Trappa upp för att skaka loss med allt annat löst folk. Det är faktiskt himlans kul att se alla H-näsare igen, men det räcker med en gång i halvåret för mig. Jag och Malin trodde vi var safe när vi tog dom små klackarna istället för dom höga, men ikke! Tror aldrig stan har sett något roligare än när vi skulle gå hem! Desperat klamrade vi oss fast i varandra i hopp om att den andre skulle släpa en fram, men det gick inget vidare.. Så då provades det att ta av sig skorna. Men det var ingen höjdare det heller när det låg frost på backen. Så vi uppfann helt enkelt ett nytt sätt att gå i klackar - tåjogga! Det gick inte fort, men det gick framåt! Och eftersom att vi upptäckte ganska snabbt att ingen av oss skulle klara det hela vägen hem så blev det till att våldgästa Emmys stackars hus igen där gympaskorna väntade. Och där vart det efterfest.. Eller, fortfarande fest rättare sagt. Så lite fyllemat, glaskastning och baginboxdans senare så bar det av hemåt.


Mådde faktiskt primaballerina när jag vaknade igår. Gick visserligen inte upp förän 12 då jag gick ner och parkerade i soffan, men ändå, inget illamående. Sen ryckte Emmy upp mig och bjöd till grillning. DET är fint det! Så vi samlades hela ligan igen på Hultabo och tände upp grillen och åt tills det stod fläskfilé ur öronen på oss i eftermiddagssolen. Stackars Hultabo såg ut som om en bomb hade exploderat. Och då var ändå golvet torkat 3 ggr när vi kom. Stackars...


Lite pics!














Kvällens kommentar:

"Fan, man skulle juh kunna tro att du tränar, men det vet jag ju att du inte gör!"

Tack Jocke, tack för att du har så höga tankar om mig...... =)



Dags att ta tag i dagen!










Highway man

Publicerad 2010-04-25 20:11:47 i All day, every day..,

Gårdagen blev verkligen en galet bra dag! Och jag mår oförskämt bra idag måste jag säga. Lite sömn och en resorb gjorde susen. Tänkte jag skulle uppdatera er när jag kommit hem till min egen kära dator, sitter hos mammsen nu, och här har jag inga sladdar så ni kan få bilder heller. Men den som väntar på nåt gott!


Men jag delar iaf med mig av helgens nonstoplåt, sinnesjukt bra lirare! Rekommenderas att lyssna in dom på spotify..





Hörs senare!











Löklördag

Publicerad 2010-04-24 10:43:09 i All day, every day..,

Godmorgon Lördag!


Har precis firat min underbara lillasyster med presenter och kaffe/te på sängen och nu så blir det bullfrulle i slottet (läs huset). Känner mig aningens stressad, för tanken var ju att jag skulle hunnit till ölfrukosten kl 12 hemma hos Emmy, men jag tror jag får satsa på att komma ikapp senare. Det är ju enda dagen på året man får lov att hålla dagsfylla utan att skämmas, så varför inte följa strömmen?


Nu kallar matbordet!




Vi ses i dimman gott folk, rakt in i kaklet!





ARRIVEDERCI!





Nu blir det SKANDALHELG!

Publicerad 2010-04-23 11:16:24 i All day, every day..,

För er som inte bor i Höganäs så kan jag berätta att det är marknadslördag i byn imorgon. Och det kanske inte säger er allt för mycket men för oss betyder det en sak mer än något annat - FYLLA! Det är den dagen på året då alla som bor utspritt över det avlånga landet kommer hem, om så bara för ett dygn. Traditionen säger ölfrukost kl 12 hos valfri vän, sen är det rakt in i kaklet som gäller, och varför bryta en tradition som fungerar? Och så ska man såklart avsluta på Höganäs lilla "nattklubb" eller vad man ska kalla det - Trappa upp. Det är förmodligen också enda dagen på året som dom faktiskt har mer än 10 besökare där inne :)


Var ute på flygklubben igår och blev riktigt pepp! Måste bara prata ihop mig med min finansielle rådgivare (pappa) innan jag kör, I'm gonna be an aviator! Nämen, vi får väl se, om inget annat så vill jag åtminstånde ha ett PPL så man kan ta maskinen på weekend till barca då och då.. Sen om jag har tur så kommer jag hela vägen och får flyga dom stooooora maskinerna!


Nu måste jag nästan ta tag i mitt liv, verkar som att jag får ta min löptur ute i H-näs istället om jag ska hinna med mina pitstops på vägen. Men det blir mys med Frida och ikväll blir det tjocka släkten på besök, syster fyller 17 imorrn (kan ni förstå det!? Min lilla loppa till syster är snart myndig!?!).


Det jag ville ha sagt var egentligen; hör ni inte av mig mer i helgen så please - have mercy! Och håll kvar, det kommer uppdatering på Sön/Mån och då ska ni få alla snaskiga detaljer om årets mest skandalfyllda helg i byn!




ARRIVEDERCI!!






Kærligheden kalder nu i nat, kalder du

Publicerad 2010-04-22 11:52:27 i All day, every day..,

Vaknade inatt i panik och tårar, fyy vad hemskt det var! Drömde om en kille jag träffade för inte så längesedan och allt var helt sjukt verkligt, som på riktigt. Drömde att vi låg där i sängen och bara höll om varandra och han böjer sig över mig för att ge mig en kyss när han plötsligt faller ihop och börjar krampa något helt vansinnigt. Jag ser hur det börjar sippra blod ur näsa och öron på honom och när jag tar upp min telefon kan jag inte ringa 112. Och jag börjar störttjuta, han håller på att dö framför mina ögon och jag kan inte göra något åt det. Och så vaknar jag, med andan i halsen och tårar som rinner helt okontrollerat.


Gårdagen var precis lika mysig som dom andra dagarna, fika med Frida i solen på kakboden, sen tog jag faktiskt ut och luftade mina inlines för första gången i år!




Idag bär det ut till H-näs igen, ska träffa Frida och så tänkte jag åka ut på flygplatsen och kika lite. Har vart sugen på ett flygcert länge, men igår så fick en vän till Mia sitt och då fick jag en spark i baken! Så vi får se, ska ut och kika lite! Har en tanke om att kanske ta tag i det där med att ta dykcert i sommar också. Ännu en av alla ting som lagts på hög sen jag var typ 16. Men måste ta och kika på hur det fungerar ihop med mitt jobb, kan tänka mig att det är lite känsligt när man trots allt jobbar 10 000 m upp i luften. Och så vill jag lära mig Kitesurfa också. Hur ska jag hinna med att jobba?? =)



Har en ny favoritlåt!






Och den får mig att tänka på riktigt härliga minnen =)






ARRIVEDERCI!!










Life's good!

Publicerad 2010-04-20 22:14:31 i All day, every day..,

Ännu en helt fantastisk dag med tjejjerna! Det där med ledighet är verkligen najs än så länge, fortsätter det såhär så kanske jag inte får myror i byxorna i alla fall. Skippade faktiskt inlinesen imorse, var så satans trött så det blev snoozeknappen till max. Mötte upp dom andra på kakboden sen där vi trotsade vädret och åt en härlig frukost på uteserveringen. Sen blev det loppisrunda! Så himlans mysigt att lulla runt och framför allt skratta åt allt skit man hittar! Det var både det ena och det andra som följde med hem idag, overaller, färgglada gudvetvaddetärmenmanskahadetpåsig, vaser, och silverprylar, och herrejesus vad vi har skrattat!








Gud vad jag har saknat er brudar!!

Avslutade kvällen med ett svettigt spinningpass a la "spinning rock festival" stil, massa rock och en instruktör som kunde misstas för att vara medlem i Kiss.


Och imorgon ska jag sova läääänge, ska inte ställa klockan och inte ha något ljud på, jag ska bara sova! Så får vi hoppas på fint väder för jag hade tänkt ta med mig datorn och parkera på ngn uteservering i stan och plugga med en god latte som sällskap. Men först blir det morgonfika hos Sofia. Jag har sagt det innan men jag säger det igen: LIVET ÄR FÖR BRA FÖR ATT VARA PÅ RIKTIGT!


Fina Jonnah gjorde min dag idag. Skickade ett litet grattis till henne på facebook och får tillbaka det här underbara svaret:

"Tack Jackie! Vad fin du är, hann inte säga så mycket sist vi sågs men snygg i håret och allt, du verkar lysa! Kram"


Tack, tack, tack fina du!!


Det är faktiskt precis så jag känner mig, mår helt otroligt bra just nu! Jag är i balans med mig själv och förstår mig på mig själv, även om man såklart har sina upp och nergångar. I'm alive!




ARRIVEDERCI!!!!
















DET är äkta kärlek!

Publicerad 2010-04-19 22:14:48 i All day, every day..,

Vårens/sommarens första grillning är avklarad och det blev riktigt mys av det hela. Korv med bröd, gammal hederlig meny, rosé, öl, Captain Morgan och barnkalas, det är grejjor det!


Kvällens citat stod Ale för när han kläcker ur sig:


"Men... Jag tänker juh minst lika mycket på dig som på Captain Morgan!"


till flickvän Johanna 


Det är äkta kärlek det =)







Nu så ska jag mysa till det sista timmen här hemma hos mammsen. Imorgon blir det en morgontur på inlinesen innan det blir frukost på Kakboden med tjejjerna kl 10.





ARRIVEDERCI!!!





Han med stort H..

Publicerad 2010-04-19 17:28:55 i All day, every day..,

Ärlig, trevlig, gentleman med humor och ordnad ekonomi. Sexig som få, uppriktig, trogen, avslappnad, galen, 12 poängare mellan lakanen, ödmjuk, omtänksam, aktiv, älskar mig och står ut med mina vänner, kommunikativ, social, lagom party, snygga skor, utan knasiga ex, icke svartsjuk, lojal, har moral, drogfri, klarar av att dricka sprit utan att freaka ut, romantisk utan att vara smörig, kan tvätta sina egna kläder, STAKE, sexappeal, impulsiv, öppen, godhjärtad, fördomsfri, diskussionsvänlig, mysig, barnfri, bra självkänsla, bra självförtroende och inte rädd för konflikter.


ERROR; SLUT PÅ LAGRET


Har man för höga krav eller?











Dagen D!

Publicerad 2010-04-19 10:33:17 i All day, every day..,

Idag är verkligen D-day! Och det av många anledningar skulle jag vilja påstå. Framför allt flyttade mina älskade vänner Malin och Johanna hem från Oslo idag. Gud vad jag har längtat! Känns inte riktigt som att jag förstått det än, är så van vid att alla mina nära bor så långt bort så det känns bara som om dom är hemma och hälsar på. Men det vänjer jag mig nog vid förr eller senare det med.


Och idag så är det första mätningen som gäller för mig. Vägrar ställa mig på en våg, tror inte på att mäta sina framsteg i vikt, om inte vikten är av relevans. Jag bryr mig inte ett minsta dugg om vad jag väger, vill bara trivas och vill att min kropp ska matcha min självbild. Och mätningen bryr jag mig egentligen inte heller så mycket om, det är ju när jag är nöjd med det jag ser som jag har nått mitt mål, inte när måttbandet visar ett visst antal cm. Men något vill man ju ha som motivation, för att se att det händer något, och av två onda ting så är måttbandet det minst elaka. Så nu gäller det, mina 4 "powerveckor" som jag ska boosta min motivation och lägga om mitt liv en aning. Håll tummarna!



Tänkte jag skulle försöka jaga rätt på Malin (som inte äger ett svenskt nummer!) och se vad hon ska hitta på idag. Är supersugen på en sväng upp på berget och bara mysa, men kan väl tänkas att hon vill ha lite pojkvänstid. Vi får väl se vem som vinner slaget. Jag gissar pojkvän =)



Nu ringde världens bästa Mia för morgonuppdatering!



ARRIVEDERCI!!!!






Njuta

Publicerad 2010-04-18 17:57:16 i All day, every day..,

Inledde morgonen med en alldeles underbar massage på Njuta nere i stan. Helt fantastiskt! Hade bokat en sån där stenmassage, så först när jag kom ner så fick jag hoppa ur kläderna och i en kimono för ett skönt fotbad och lite grönt te. Och sen massagen. HIMMELRIKE!


Gick sen och mötte upp Fia, lilla Nikki, Åsa och hennes kille för lite lunch och latte. Härligt väder när vi satte oss, förj*vligt väder när vi gick, så vi traskade vidare till Åhlens och sen upp till Fia för ännu mer kaffe. Är duktigt skakis nu kan jag säga.


Har ingen ork idag känner jag. Sov så otroligt oroligt inatt och har haft en konstig känsla i magen hela dagen. Någonting är på gång, men jag vet inte riktigt vad. Man ska ju lyssna på magkänslan heter det ju, men vad gör man när man inte vet vad den vill säga?




Mysa hemma med thai ikväll eller mysa hos mamma med hemmalagat?






Sovsällskap

Publicerad 2010-04-17 22:42:43 i All day, every day..,

Nääää, vet ni vad... Det blev faktiskt inget vin.. Eller, lite vin blev det ju här hemma, men blir inga klackar. Dom får stanna hemma och jag likaså. Mitt sällskap lyckades inte ruska av sig sin bakfylla (vet preciiiiis hur det känns!) och resten av sällskapet är inte i stan förän än på 1 timme. Och med tanke på hur mycket jag ska njuta imorgon bitti så vill jag inte förstöra det med att ramla ner kl 23.30. För då vet jag hur det blir. Då blir det fötterna upp och huvudet ner, rakt in i kaklet. Och ingen njutning alls imorgon. Så näpp, det får vara för idag. Men har en känsla av att jag kommer partajja så det räcker veckorna framöver. Kommer bli bad.. riktigt bad!



Och eftersom att jag druckit lite vin så är jag såklart riktigt myssjuk och kärlekskrank. Men problemet är att jag har inga killkompisar inom vettigt avstånd, skulle aldrig få för mig att gå ner på krogen och dra hem någon random, ingen käresta och absolut inget bootycall. Så om det är någon som känner sig lockad att låna ut en arm att sova på så är ni hemskt välkomna att höra av er=)





I see you all over me

Publicerad 2010-04-17 20:42:41 i All day, every day..,

Det blev vin. Helt enkelt. Men inga klackar i taket har jag bestämmt mig för, jag ska möta mig själv halvvägs. Men klackarna ska på iaf! Sitter just nu färdigsminkad och ska göra mig lite mat att bottna på och sen blir det hopp i kläderna!

Så jag ville mest bara säga SKÅL! =)





In my head I see you all over me..


Vi ses i dimman gott folk!

Dagens I-landsproblem

Publicerad 2010-04-17 15:23:08 i All day, every day..,

Min kropp är helt paj nu, så slut i armmusklerna att jag skakar! Gav mig på ett boxningspass med Sofia imorse, med världens träningsvärk att grunda på. Men det var najs, skönt att få ut lite aggressioner, ger en bra start på dagen. Frågan är om man ska krydda förbränningen med ett löppass såhär på eftermiddagen? Har faktiskt ändrat min syn på det där med hur jag vill att min kropp ska se ut. Har aldrig gillat synliga abs på tjejjer förr, men nu vetetusan om inte jag vill att mina ska ta och komma fram lite ändå. Typ Shakira/Beyoncé abs...


Har nyss städat hela lägenheten och det som inte fått sig en omgång av dammsugaren eller moppen ligger nu i tvättmaskinen och tumlar runt. Älskar verkligen när allt är nystädat och nybäddat. Till och med soffklädseln ligger och skvalpar där nere. Så här luktar verkligen supergott nu!


Är fortfarande ganska kluven inför kvällen. Har ju bokat en massage till imorgon men vill så gärna gå ut och shejka booooooty! Men har ingen vidare lust att ligga och vara bakis på massagen, det känns ganska onödigt då. Sååå.... Vina eller inte vina, det är dagens I-landsproblem idag... Man skulle juh faktiskt kunna köra en mellanting och bara ta några glas och gå hem i tid?




Nu ropar tvättmaskinen igen, så vi hörs senare!












Fylleragg och bakismys

Publicerad 2010-04-16 19:00:39 i All day, every day..,

Jag måste säga att jag nästan mår oförskämt bra i kroppen idag! Inte spec bakis, räckte med en resorb och McDonalds (första donken på året!) för att få min kropp på fötter igen. Men det känns det där gympasset igår. Har ont i hela kroppen, muskler på alla möjliga konstiga ställen, såna jag inte ens visste att jag hade.


Och så är det alltid såhär dagen efter som jag blir påminnd om varför jag inte gillar att festa för mycket (och för hårt). Jag får en helt grym bakfylleångest. Hade inte det förr, men efter en period i gymnasiet och några händelser som hänger ihop med det så är det helt grymt. Då är frågan, är det spriten som ger mig ångesten eller e det alla (o)smarta idéer jag får på fyllan som ger mig den? För nu tror jag att jag har gjort något dumt och strulat till det för mig. Eller, egentligen inget dumt, för det e ganska snällt i jämförelse med annat, men det är liksom ett hederskodex man bara inte bryter. Och mycket mer än så tänker jag inte säga här, för då blir det väl ännu struligare. Men varför göra det lätt för sig när man kan göra det svårt? =)




Bakismys i min säng..


Och så blir man så himlans kaxig när man dricker också! Var en söt kille i baren på ett ställe igår. Lite flörtande och en hel del ögonkontakt senare får jag en snilleblixt och stegar fram till Mr Hot guy och säger:


- Sluta med det där och bjud ut mig på en dejt istället!


- Bara sådär? frågar han.


- Japp, bara sådär.. svarar jag och stegar tillbaka till mitt sällskap.


10 min senare bad han om mitt nummer och idag ramlade det minsann in ett litet sms. Det lönar sig tydligen att utnyttja alkoholens skönhet!








Bortsett från min bakfylleångest idag så var det en riktigt härlig utekväll igår. Vi vart riktigt vackra där ett tag! Och så e frågan. Ska man på det ikväll igen eller inte? Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska åka ut och skaffa mig en fulfylla i H-näs, eller om jag ska stanna här och tycka synd om mig själv. Vi får väl se =)



ARRIVEDERCI!!






Mys och kärlek!

Publicerad 2010-04-15 17:57:06 i All day, every day..,

Hej och hå, nu har jag uppdaterat dåligt va... Har varit busy, busy, så det har inte blivit så mycket tid för den här datorn kan jag säga! Blev sittandes och fika hemma hos Malins fantastiska mamma Åsa igår. Hennes fåtöljer på balkongen är riktiga killers! Man sitter inte, man ligger och fikar, solen gassar och alldeles vindstilla. UNDERBART! Så där fastnade jag innan jag snurrade hem till Mamma för lite mat och kvalitetstid.


Nu har jag verkligen semester, har haft det alldeles för bra dom här dagarna måste jag säga! Började morgonen idag med ett träningspass på gymmet som jag garanterat kommer att få ångra imorgon! Sen blev det mysfika på stan med fina Sofi.


Och ikväll blir det party och klackarna i taket på menyn, men vad e det som gäller på Torsdagar?


Nu så får jag nog avsluta detta, jag har ett finbesök som börjar bli lite trött på att jag sitter här och tråkar och som hellre vill ha mys och kärlek.





Så nu säger jag och Mollie;



ARRIVEDERCI!!!






Beach 2010!!

Publicerad 2010-04-14 12:19:29 i All day, every day..,

Detta vädret är bara för bra för att vara på riktigt! Har verkligen fått en nytändning på motivationen för att träna nu när våren är här och jag vet att jag kan få lite mer rutin på mitt liv. Hade ett riktigt pepptalk med en av killarna på SATS som är PT, så nu är det gasen i botten och löpträning 2ggr i veckan som gäller varvat med gym 2-3 ggr/v samt pass. Och ska jag va riktigt jävlig så kan jag lägga på powerwalks 2 ggr i veckan, men tror inte det är så bra att lägga på för mycket och ta ut mig. Bättre att ta det med ro så jag inte tappar motivationen. Och så är det små förändringar i kosten som gäller. Äter egentligen inte spec dåligt, och jag tränar ju för att kunna äta vad jag vill, men det blir större portioner med sallad och mer regelbundet matintag på menyn. För det är min stora brist, jag är urdålig på att äta när jag ska. Är ingen frukostmänniska alls och om jag inte jobbar så kanske jag äter min första måltid framåt 13-14 på dagen och då är min energi så slut att den inte längre existerar. ÄNDRING!


På dagens schema står först löpträning längs stranden i H-näs, sen fika hos Åsa, ev en sväng till Frida och Co (men det vet hon inte om än) sen middag hemma hos mamma. En riktigt skön dag med andra ord. Ett under att jag inte bara låser in mig nu när jag fått en så kul leksak, men får ju inse att jag faktiskt ska ha den ett tag och har all tid i världen att leka med den =)


Och imorgon blir det storstädning som gäller. Min lägenhet ser ut som om ett krig har utspelat sig här, dammigt och stökigt. Jag får myrkrypningar i kroppen bara av att tänka på det, vet inget värre än när mitt hem är ostädat!!!




Nu så ska jag hoppa i gympaskorna och köra ut,
BEACH 2010, here I come!!





ARRIVEDERCI!!!!







Saknad

Publicerad 2010-04-13 22:59:36 i All day, every day..,

Har varit ännu en fantastisk dag att minnas idag. Började som ni vet morgonen med en genomgång på gymmet, dags att börja forma kroppen nu och putsa upp det man har ordentligt inför sommarn! Fortsatte ner i stan med Frida för lite shopping och latte på kullagatan. Och idag har det hänt nåt stort... Jag har gått med i familjen Iphone! Är numera lycklig ägare till en svart 3g s 16gb Iphone. Men jisses, det är en hel vetenskap bara att få igång den där rackarn, fick ta till facebook bara för att ta reda på hur man får in simkortet, hur ska detta gå?


Sen så fick jag finbesök. Sofia och Christian var här med sin lilla tillökning i familjen, en liten Mollie blev det minsann. Och hon stal mitt hjärta, sötare får man leta efter!




Fina familjen!



Och idag så saknar jag en viss person onödigt mycket. Jag borde bara släppa det och sluta tänka på det, vilket jag till stor del gjort, men ikväll så är inte den distansen riktigt där. Antar att vi alla har våra svaga tillfällen och jag får väl inkludera detta till ett av mina, för jag vet ju innerst inne att det inte är värt det. Men just idag så känns det så nära inpå. Så det är väl tur att det är en ny dag imorgon?


Och är det så att du råkar vara en av dom som läser detta så bjuder jag på det, jag har stake nog att erkänna att jag är mänsklig...




ARRIVEDERCI!!!







Han är tillbaka

Publicerad 2010-04-13 10:14:46 i All day, every day..,

Idag är ännu en av dom där dagarna när jag vaknar med ett leende och känner att det går riktigt, riktigt bra nu! Hade en mycket givande konversation med min pappa precis, strategisnack för att jag ska nå min miljon innan jag blir 25, det ni! Nämen, han e en rackare på det där med ekonomi och jag vet ingen som kan peppa mig så mycket när det kommer till ekonomisk utveckling som han kan.

Sen så är han ju också världens bästa pappa!


Och sen hade jag en annan känsla i magen när jag vaknade.. Det är sol, vår och han är tillbaka.. En som inte riktigt lyckats leta sig ut från mitt huvud men som inte heller varit inom räckhåll. Men nu så, nu är han tillbaka och det ser bra ut. Han är helt enkelt min illusion om den perfekte mannen. Så nu kör vi, projekt Mr. Right =)


Men först så ska jag göra mig lite frukost. Ska hoppa i träningskläderna och vara på gymmet för en genomkörare kl 11.30, sen blir det ner till stan och införskaffa mig en Iphone och lite latte i solen med Frida!




ARRIVEDERCI!






Kärlekskrank

Publicerad 2010-04-12 22:27:00 i All day, every day..,

Just ikväll är jag myssjuk, riktigt kärlekskrank och skulle verkligen behöva en arm att sova på och en varm kropp under täcket. Märkligt det där hur man vissa kvällar bara känner att man helst av allt önskar sig lite närhet? Jag menar, det är ju inte en konstant längtan, inget man tänker på hela tiden fast att alla behöver närhet ibland. Men vissa kvällar så står det så högt på priolistan av någon anledning och jag undrar verkligen vad det är som triggar igång det? Det är nog det jag saknar mest i singellivet. Inte sex, men närhet, den där tryggheten av att ha en stark arm som håller om en när man sover. Vetskapen om beskyddet som vilar bredvid.



Så alla ni som har någon att dela täcket med, ägna stackars mig en tanke och uppskatta det lite extra just ikväll =)






Mysdag

Publicerad 2010-04-12 19:03:49 i All day, every day..,

Beklagar att ni inte hört från mig på heeeela dagen, men mobilen och bloggen är inte jättevänner för tillfället, bloggen vägrar nämligen ta emot mina inlägg!


Har haft en alldeles underbar dag med tjejerna på stan. Mötte upp Johanna vid 12 snåret, gick till hampan och tog en kall cider i vårsolen och bara mös innan vi fortsatte med lunch och kaffe. Frida trillade in och mötte upp så gick vi vidare för lite impulsshopping och en latte på espressohouse. Så idag har verkligen vart en glidardag! Kan fortfarande inte få in i huvudet att jag är ledig så här länge! Går och funderar på hur jag ska knåpa ihop mina dagar, när jag ska hinna med ditten och datten, sen kommer jag på att jag inte behöver planera ett skit för jag har all tid i världen! Fantastiskt=)


Så ikväll så ska jag laga mig lite god mat, ta ett glas vin och titta på någon bra film eller något och bara mysa av min ledighet. Och på Torsdag blir det partaj! Vet inte när jag var ute på en Torsdag senast, längesen var det iaf...


Nu så tror jag att jag ska hoppa i löparskorna och ge mig ut en timme i pålsjöskog, får juh jobba på figuren när det är fint väder och allt!


ARRIVEDERCI!!!

Jetlag

Publicerad 2010-04-12 08:53:31 i All day, every day..,

Behöver jag ens skriva här att flighten hem igår var fantastiskt rolig eller ni har hängt med såpass att ni redan visste att den skulle vara det?



Kanske internt, kan vara högst troligt att bara dom som vet vilka vi är förstår det roliga i det här. Men jag, E, A, M och V sitter bak i köket och räknar av dagens kassa innan det är dags att stänga igen. Fullt fokuserade sitter vi där när våran underbara P kommer galloperande in med ett av sina bästa galatjut och börjar pladdra. Utan att vi rör en min, eller ens tittar upp, väser vi exakt samtidigt allihop;


"Ssssscccchhhhhhh!!!!!!"


Och en ytterst förnärmad och närmast chockad P nästan ryggar baklänges ut ur köket. Vi skrattade så vi höll på att dö! Stör aldrig ett gäng fokuserade kvinnor! =)



Ramlade ner i sängen strax efter 12 inatt och vaknade som ett skott 06.20 imorse. What to do? Tror jag har åkt på ett släng av jetlag, för min kropp sa mig att klockan var närmare halv 12 än halv 7. Men med ett strålande vårväder utanför fönstret så gör det mig absolut ingenting. Ska hoppa in i duschen och sen blir det fika på stan med älskade Johanna som är hemma och svänger och sen får jag förhoppningsvis se Fridas näsa idag också! Så idag blir det mest mobilbloggande antar jag, för datorn får minsann inte följa med...





Later!





I'm not broke, I'm just a broken hearted girl...

Publicerad 2010-04-10 17:55:51 i All day, every day..,

Kom att tänka på en gammal kärlek idag. Vi hade det så himlans bra tillsammans! När vi hade det bra vill säga.. För allt som oftast var jag ledsen. Malin sa nämligen något som verkligen var det förhållandet mitt i prick: "Ibland är det bara inte rätt i tiden". Och vi var verkligen ett praktexemplar på ett par som inte var rätt i tiden. Jag vet att han är en otroligt fin människa men vi var inte redo för varann. Jag var inte redo för honom. Jag var osäker, instabil och hade en otroligt låg självkänsla. Så låg att jag tog precis vilken skit som helst. Han var inte redo att vara stark nog att göra mig till en starkare person, inte redo för en seriös relation med någon som inte drog tillbaka i andra sidan repet. Så han utnyttjade det istället, precis som de flesta skulle gjort, och lämnade mig som en ännu mer sårad människa. Och det är egentligen först nu som jag insett vidden av att vara rätt i tiden med sig själv, först nu jag faktiskt kunnat acceptera, förlåta och gå vidare. Och först nu jag ställer mig frågan: älskade jag verkligen honom så innerligt, eller var det för att han var mitt allt?




Mitt i allt mitt grubblande så håller jag faktiskt på att packa mina väskor. Trodde inte det skulle bli så bökigt, vad som ska ligga var, men har man tusen påsar chips överallt som vill följa med hem så blir det aningen svårare! Och jag lovar att det inte alls såg dumt ut när jag länsade hyllan på 7/11 på chips, ooohhh nej =)



Tack för den fina kommentaren i det förra inlägget, det värmde verkligen mitt hjärta att jag uppfattas så. Så vem du nu än är så säger jag innerligt TACK!!





Ni kanske hör något från mig imorgonbitti annars hörs vi i Sverige!



ARRIVEDERCI!














Första intrycket

Publicerad 2010-04-10 11:34:27 i All day, every day..,

Nu så har jag funderat då då... Jag måste säga att jag undrar över hur folk uppfattar mig som person. Jag menar, jag vet ju vem jag är, hur jag resonerar och tänker, men det vet inte folk i min omgivning? Så hur uppfattas jag som vän/kollega/människa? Alltifrån första intrycket till en faktisk vänskap. Jag vet ju själv att det inte är alla gånger mitt första intryck stämmer överens med hur personen ifråga är och det måste gälla mig själv också såklart. Hade vart kul att höra hur folk uppfattar mig =)


Och så är den sorgliga dagen här, sista kvällen i Patong för vintern. Det är så man blir ledsen! Sista massagen, sista maten på Mamma mia, sista shoppingen, sista kvällssolen, sista Thai...


Men så seglar jag ju hem till svensk sommar (såsmåningom), alla mina älskade och en underbar långledighet, så fy skam är det ju inte!


Nu blir det det vanliga, duschen, möta Malin, massage, mat och shopping.




ARRIVEDERCI!






Stereo love

Publicerad 2010-04-09 18:13:40 i All day, every day..,

Kan inte förstå att jag har en hel dag till här i Thai, känns som att jag vart här en vecka nu, denna svängen kunde inte varit mer tajmad! Gick och tog mig en thaimassage på Limone, chicken cashewnut (där blev ni förvånade va!) på Mamma mia och så lite pedikyr på Vaya. Lite vardagslyx såhär en fredagskväll är ju aldrig fel! Det är bara föööör härligt!

Hur jag ska kunna stänga min väska på Söndagmorgon är mig ett mysterium. Har shoppat alldeles för stora och för många grejor OCH ska få plats med sådär en miljon chipspåsar till C om jag inte ska bli avrättad när jag kommer hem=)


Nypedikyrerade fötter =)


Och så min nya kärlek!










Längtar sjukt mycket efter min och Mias vecka på Kreta. Både hon och jag behöver en paus och bara släppa allt och ta hand om varandra. För även om detta är härligt så är jag ändå på jobb. Kommer att bli en fantastisk vecka utan bekymmer och bara kul!


Idag är mina tankar hos henne och hennes familj vars släkting gick bort häromdagen. Beklagar sorgen, verkligen, det är inte utan tårar man förlorar någon i familjen..



Godnatt...








NÖJD?

Publicerad 2010-04-09 11:38:35 i All day, every day..,

Ännu en härlig dag på stranden i Thai och jag har jobbat stenhårt på brännan, tungt jobb måste jag säga! Provade för första gången Aloe Vera, riktigt najs! Men man ser ut som om man har blivit uppspydd av en alien eller nåt åt det hållet. Eller som Emelie sa:
- Jag ser juh ut som en vandrande snorlobba.. Och vi kunde inget annat än att hålla med=)












Har varit massor av mysprat idag, är verkligen så glad för mina härliga kollegors skull. Det är samboskap, graviditeter, frieri och kärleken bara sprudlar! En dag blir det min tur också, men tills dess så ska jag njuta av varenda minut av singellivet. Har faktiskt blivit ganska bekväm med det, för bekväm. Jag är så van vid att ha sängen för mig själv, kunna springa naken om jag vill och äta när/var/om/hur jag känner för det. Alltså, bara me, myself and I att ta hänsyn till. Och med det så har jag blivit sjukt kräsen, inte många jag skulle kunna tänka mig en relation med på serösaste allvar, dejta är en helt annan femma, det är ju bara löst och inga riktiga löften! Helst ska dom vara ganska otillgängliga också, då blir det extra kul, ända tills dom ger med sig, då ledsnar jag...


Ni som känner mig vet att denna låten är mig i ett nötskal =)








Och nu blir det det vanliga; massage, mat, shopping och pedikyr!





ARRIVEDERCI!












Hum-hum-hummer

Publicerad 2010-04-08 17:59:01 i All day, every day..,

Jag har äntligen rullat in på mitt hotellrum efter att ha ätit mitt livs första hummer! Smakade tokbra och har ätit så mycket att jag tror min mage exploderar när som helst, jag behöver inte äta igen på en vecka eller två! nästan 5 kg hummer på 6 pers, det är en del det...



En av våra kompisar före maten:







Vår kompis till maten:






MUMMA!!!


Är så kluven nu, längtar å ena sidan tills jag kommer hem till alla och allt kul jag har framför mig veckorna framöver. Å andra sidan vill jag bara stanna här och vara bekymmerslös en stund till.
DAGENS I-LANDS PROBLEM =)


Nu blir det faktiskt sängläge snart, fick juh inte sovit mer än 3 h inatt så breezern jag har i handen har gjort mig rent sömnig.



ARRIVEDERCI!





Jag är levande =)

Publicerad 2010-04-08 13:00:06 i All day, every day..,

Idag sa en av mina underbara kollegor till mig:


- Du är så levande


Tack, tack, tack Victoria, du har gjort mitt år!



Idag har vi legat och haft det bra ute på Paradise beach. Har egentligen inget speciellt att uppdatera om faktiskt mer än att vi haft en underbar dag =)



Utsikten över Patong från en tuktuk



Jag och Malin på stranden. För övrigt är vi numera en person =)


Nu dusch, sen hummer och vin!




ARRIVEDERCI





Morning glory...

Publicerad 2010-04-08 03:58:10 i All day, every day..,

Fy tusan vad jag sov kass inatt, tror jag har fått ett släng av jetlag eller nåt! Gick och la mig runt tolvsnåret, strax över 4 tittade jag på klockan sista gången, och 08.00 ringde klockan. Jag är trött kan jag säga. Men det är bara upp och hoppa, kan ju inte sova bort en dag till!

Ska som sagt ut på någon beach idag så det kommer lite härliga bilder sen under eftermiddagen..

Och så en sak till.. Jag ruttnar ihop på allt snicksnack som går i stan. Folk som inte vet vem jag är pratar om saker dom inte vet någonting om, till vilken nytta? Tycker allt som oftast att snacket är ganska komiskt, ända till nu när det drabbar en själv, då blir jag bara förbannad. Men, men, shit happens!!



Ses efter stranden! =)





Can you keep a secret?

Publicerad 2010-04-07 17:04:18 i All day, every day..,

Måste säga att jag är väldigt glad över hur många som faktiskt hänger med här i bloggen fast att jag inte skriver nåt speciellt om varken mitt jobb eller kärleksliv! Tyvärr är det så att jag är begränsad utifrån på den ena fronten och känslomässigt på den andra. Men det är synd, för det är samtidigt så mycket jag skulle vilja skriva ut här så att ni får ta del av hela mitt liv och inte bara halva! Det finns sååååå mycket mer att berätta =)

Det blev mys och shopping ikväll, tog först en underbar massage på Limone (verkligen att rekommendera om ni någonsin är i Patong) och sen mötte jag upp kollegorna på restaurangen där vi satt och gottade oss ett bra tag. Och så blev det såklart shoppat också! Fick äntligen med mig min älskade väska och hittade två byxdressar (något jag letat efter hela säsongen) att ta med hem. Så nu sitter jag här och bara ler av mina inköp ihop med mitt iste..



Watermelonshake <3



Imorgon så ska vi möta upp lite annat härligt folk som också dimper ner här i Patong och åka ut på någon av dom underbara stränderna som finns runt omkring. Vilken det blev minns jag inte, jag litar på reseledaren (vilket oftast är någon med många streck). Efter det så står det pedikyr på schemat och så har vi bokat en liten lyxkväll med hummer och lite vitt på menyn framåt kvällen.

Kan livet bli mycket bättre än såhär?



ARRIVEDERCI!!









Allt som behövs är ett ärligt "förlåt"

Publicerad 2010-04-07 11:44:16 i All day, every day..,

Imorse innan jag somnade så kom jag på mig själv med att ligga och fundera på allt jag och mina nära och kära har varit med om i livet. Människor som har kommit och gått, folk som gjort en glada, andra som gjort en ledsen och vänner som halkat ur ledet och försvunnit.

Jag tror att alla människor jag möter har en "uppgift" i mitt liv. När den uppgiften är genomförd så har man tömt ut varandra och kanske försvinner spårlöst ut från varandras liv. T.ex. så kanske jag möter en människa på stan, i förbifarten. Denne ger mig ett leende som får mig att le, genast blir jag lite gladare och fylls med energi och likaså personen jag möter. Sen på några sekunder har man passerat varandra och så var uppgiften genomförd. Sen finns det andra, som mina älskade vänner, vars uppgift kanske är att just bara vara mina vänner genom livet och låta mig älska dom?

Sen finns det såklart andra människor, dom som gjort mig ledsen, utnyttjat situationer eller kanske bara satt mig i situationer. Men dom har en uppgift dom också. När glaset är fullt kanske man lär sig att aldrig göra om samma misstag igen och bli en starkare människa?

Och med det så tror jag faktiskt att man kan läka alla sår, komma över alla besvikelser och förlåta. Ingenting är omöjligt om man bara gör det på rätt sätt och i rätt tid. För ibland så kan tiden vara det som svider mest i såret, att det dröjde för länge innan den där ursäkten kom, så länge att man grävde ner och förträngde det bra som varit istället för att minnas det med glädje.

Så jag har ett litet förslag.. Om vi alla svalde vår stolthet och insåg våra brister och faktiskt bad dom personerna vi haft i våra liv som vi sårat om ursäkt, borde inte livet bli ännu härligare då?




Nog om mitt funderande... Jag sov alldeles för länge idag kan jag säga! Vaknade med ett ryck, hade stängt av alarmet i sömnen, så jag verkligen hoppade i bikinin på väg till ytterdörren. Men jag hann med en lunch vid poolen och lite sol och bad ändå, och nu blir det en dusch, massage och mat.



Jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba övertid idag ;)

Och förresten, kanske inget kul för er icke-flygande folk, men när vi åkte ner så såg jag något heeeeeelt crazy! NYA A380 kom susande just under oss.. Vilken maskin det är!


Hopp i duschen, nu blir det dags att lukta gott!
Sen är frågan, shopping och mys eller drinks och trevligt sällskap?


Hörs lite senare!







Ingen oskuld

Publicerad 2010-04-07 02:44:48 i All day, every day..,

Såååå skönt att vara framme! Visserligen kan man verkligen påstå att det var en lugn dag på jobbet men ändå, har man ett mål vill man komma fram!


Dagens lines:


- Task ska du ha!

- Var så kåt.

- Ingen oskuld =)





- Gucci morning! Have a Prada day. Chanel!



Hur kan man inte älska sina kollegor?


När jag har landat här i Thai så har jag ett obligatoriskt måste. När jag sätter mig i transporten pluggar jag in Ipoden och lyssnar på det här;





Den är verkligen sinnessjukt bra...


Nu så ska jag hoppa i sängen och sova lite (kl är 07.40 här) innan det blir bikini, sol och bad!


Godnatt!

Arrivederci

Publicerad 2010-04-06 08:45:57 i All day, every day..,

Drömde världens mardöm, att jag blev "bortplockad" från Thai. Usch!


Gårdagen blev hur mysig som helst, satt och pysslade med lite av varje, packade väskan och fick oväntat kvällsbesök av Sofia och Christian. Dom skulle på kvällspromenad och skulle bara inom två minuter men det slutade med att dom blev kvar en timma och fick skynda hem till Falk istället =)

Nu så ska jag åka om sådär tre kvart och har som vanligt känslan i magen av att jag glömt något viktigt och hoppar runt här i underkläderna och sistaminuten kompletterar. Men så länge jag har mig själv och det jag har på mig så kan jag juh faktiskt glömma resten, det kan man köpa på plats om det skulle krisa. Ska försöka trycka ner lite frukost också innan världens bästa Emine hämtar upp mig, men frukost är inte direkt min starka sida, har ingen aptit på morgonen.


Vi ses i värmen!






Då går vi på finalen!

Publicerad 2010-04-05 11:11:46 i All day, every day..,

Då var det här.. Det sorgliga sista tillfället på säsongen jag får packa väskan inför Thailand. Det är så man gör det med vördnad, det är något speciellt med den ritualen. Men denna sista turen kommer bli den bästa ever! Och det är en sån besättning man får separationsångest av att lämna sen...





Nu är det mindre än en vecka till min älskade Frida äntligen kommer hem från Tenerife och knappa 2 veckor tills Malin och Johanna landar här hemma i från Oslo! Och tiden kommer gå i rasande fart, först Thai, sen Frida, Johanna & Malin, renovering, finbesök, Sthlm, Kreta, Sthlm igen, Norge (?) - SOMMARSÄSONG!




GALA!! =)





Vilken j*vla soppa!

Publicerad 2010-04-04 20:57:48 i All day, every day..,

- Stackars man, sade läkaren till den ovanligt foglige patienten, kan ni ge mig någon anledning till att ni har fått det besvärligt med att hålla isär begreppen?


- Jo då, svarade patienten, det började med att jag gjorde bekantskap med en änka, som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med modern och någon tid därefter gifte min far sig med min styvdotter. Därmed blev min hustru och jag själv svärföräldrar till min far. Min dotter blev samtidigt min mor.

- Em tid därefter fick min styvmoder, alltså min hustrus dotter, en son och den pojken var naturligtvis min bror, eftersom han var min pappas son. Men han var också son till min hustrus dotter, varför jag blev morfar till min bror.

- Så fick min hustru en pojke och denne blev min fars svåger. Min sons styvsyster är också hans farmor, ty han är hennes styvsons barn. Min far är mitt barns svåger, eftersom hans syster är min fars hustru. Jag är således bror till min egen son och han är mormors barn.

- Jag är min mors svåger och min hustru är min farmors mor - ja till och med min farmors mormor. Mitt barn är min farmors nevö och jag är farfar till mig själv. Jag är bror med min far och samtidigt både far och son till honom. Min hustru är min mormor, mor, svägerska och svärdotter. Jag är far och son till mig själv.


- Tack, tack, sade läkaren, nu förstår jag....






Välkommen till Höganäs säger jag =)





Rehab

Publicerad 2010-04-04 13:45:17 i All day, every day..,

Gårdagen vart ganska härlig, sov av och till tills klockan var 15.30 (ni såg hur snygg jag var vid den tiden!) och sen tog jag mig trots mödan in i duschen och "satte på mig ansiktet" igen. Allt gick verkligen fel, stressad, ingen tejp, vart tog presentpappret vägen, inget presentsnöre, gahh klockan är för mycket! Men det gick bra ändå och 17.45 trillade jag in på bowlinghallen på olympia. Väl där träffade jag hela glada gänget, sååå kul att träffa så mycket nya människor, av 15 pers kände jag två så det blev många nya ansikten att ta in. Men jisses vilka härliga människor! Hur som helst så blev det bowla av, men jag kan juh inte bowla för fem röda ören! Tog sats, skulle skicka iväg klotet och slänger iväg mitt chockrosa klot rakt bakåt! Snopen vänder jag mig om där resten av laget skrattar så dom kiknar, men det bjuder jag på =)



Vidare hem till Christian och sofia där det blev en helt fantastisk tacopaj, marängswiss, vin, twister, shotroulette och catwalk. Tack för en great kväll!


Bästa kommentaren om livet ever:


Det är inte hur man har't,

det är hur man tar't!


Och så lägg på en härlig dialekt från uddevalla på det =)



Nu så ska jag hoppa in i duschen, eventuellt bjuda in mig själv på kaffe hos några lyckligt ovetande vänner och sen blir det ut till mamma och äta mat och bara mysa. Rehab!!


Förresten, är så himlans roligt när man är ute och får höra att folk läser min blogg, superkul att ni finner mitt liv intressant =)



ARRIVEDERCI!








Jag ska bli pinuppa

Publicerad 2010-04-02 16:19:17 i All day, every day..,

Home, sweet home!

Konstigt det där, har bara vart hemifrån i drygt ett dygn men det känns som att jag lika gärna kunde ha vart borta en vecka. Men det är härligt att vara tillbaka på hemmaplan..

Har haft två fantastiska dagar, var en helt sjukt bra stämning på jobbet igår, det märktes verkligen att alla var toppade! Skrattade så jag har träningsverk i magen idag och jag har fortfarande ett leende på läpparna. By the way så ska jag bli pinuppa, en av alla vettiga saker som bestämdes igår=)


Helgen kommer att bli galet kul, inleder lördagsmorgonen med ett träningspass, och sen ska jag ladda hela dagen för att slå klackarna (mina nya fina klackar) i taket på kvällen! Christian fyller juh år så vi ska bowla, dricka lite vin, äta mat, dricka ännu mer vin och gå ut. Vart det bär av får vi se, följer strömmen antar jag!


Nu är jag dödens trött, funderar allvarligt på en powernap och sen får vi se vad kvällen bjuder på, mysig hemmakväll med lite vin eller ett glas på krogen kanske?


ARRIVEDERCI!!





 

Hey Gardemoen!

Publicerad 2010-04-01 21:36:22 i All day, every day..,

Har nu hamnat på mitt hotellrum på Gardemoen, Oslo. Jag gungar fortfarande efter dagens arbetspass, ni vet som när man sprungit på löpbandet och kliver av efteråt och marken fortsätter spinna? Ungefär så känns det just nu...


Men VILKEN DAG!


Idag har vi varit absolut snyggaste, proffsigaste, gladaste och garanterat bästa besättningen i luftrummet! Som jag sagt så många gånger förr, jag älskar verkligen mitt jobb, jag är så oerhört tacksam över att få äran att jobba i det bolag jag jobbar i.


Livet är verkligen underbart!

 

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela