FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

This is Africa!

Publicerad 2010-07-27 19:55:38 i All day, every day..,

Lite uppdatering då!

Livet är verkligen helt freakin' fab just nu kan jag säga, känns som att jag har en räkmacka under varje sko för tillfället :) Blev en ganska lugn helg, jobbade en sen Fredagsnatt och Lördagen gick mest åt till pyssel och mys av diverse slag, för jag var helt slut.


Och nu har jag landat i Tunisien och är hos min älskade Frida i härliga Hammamet! Blev upphämtad på flygplatsen sent igårkväll och så bar det av raka vägen till restaurangen där det bjöds på GRILLAD GAMBAS! Jag säger bara MUMS!!! Där spenderade vi ett par timmar innan det bar hem till Fridas crib och lite drinkar och skitsnack. Känns faktiskt konstigt mycket som "hemma" att vara här. Inte alls som det brukar vara att komma utomlands, utan verkligen mer som att komma hem till Frida. Iofs det det är men ändå. Det känns bara härligt :) Dagen idag har mest spenderats vid poolen och lite snabba stop vid Fridas kontor (där jag sitter nu). Och så en lång god paninilunch på La Palma.


Så nu fick ni lite snabb update här från Africas värme,
men nu så ska jag gå och fortsätta ha det mysigt:)





ARRIVEDERCI!!

En DJ som borde byta jobb

Publicerad 2010-07-22 13:23:28 i All day, every day..,

Dagarna går i rasande fart och jag älskar det! Världens bästa Mia har varit hemma i skåneland och vänt och attans vad mysigt vi har haft det! Strandmys, tittat i taket, grillat och bara haft kvalitetstid. Och i måndags var vi ute och gungade Swea till stängning. Skulle ta några glas vin här hemma och gå ner i tid för lite mingel på hampan, men vi hade så mysigt att vi inte kom ner till hampan förän alldeles sent och Swea var vi nog inte på förän runt 1 snåret. Sjukt kul kväll men med alldeles för mycket folk, och DJ'n borde ju byta jobb på seriösaste allvar. På de ynkliga 2 timmar vi var på Swea hörde vi "Alors on danse" 3 ggr, "Americano" 2 ggr och så trodde han nog att han var på raveparty sista 45 minutrarna för då spelade han bara riktig skitmusik. Och när jag tittade dit runt 02.50 såg det ut som att han stog och sov i sitt stackars bås. Kasst... Men vi hade skoj i alla fall!


Sen är det ju en sak med den här stan och det är alla brudar som går med armbågarna istället för fötterna. Otrevliga till på köpet och kan inte ens be om ursäkt efter att dom nästan rugbytacklat omkull en på dansgolvet. Kanske är det för att folk i den här stan blir så packade så att dom kryper in på ställena för att dom inte vet hur man har kul utan att vara dyngrak. Eller så är dom bara ouppfostrade. Frågan är vilket alternativ som är värre än det andra.


Nu är det bara några dagar kvar tills jag rullar iväg på semester till Tunisien. Ska bli otroligt skönt och jag behöver denna veckan mer än något annat just nu. Dels träffa min underbara Frida, men också för att få den där egentiden och tänka igenom vart jag står i allt. Kommer att bli en underbar vecka och jag ska komma tillbaka som ny, utvilad och med klara tankar.



ARRIVEDERCI!!

 

Vad hände egentligen igår?

Publicerad 2010-07-13 13:10:32 i All day, every day..,

Uhhh, hur gick detta till egentligen? Skulle ner på Hampan och dricka lite vin med Charlotta och plötsligt tänds lamporna på Swea och jag ramlar innanför dörren 03.20!?

Mötte upp damerna vid 20 snåret för lite vin och mys. Eftersom lunchen på Beachclub var det enda som gått ner i magen så var tanken att äta där, men när vi väl var klara till mat så hade köket stängt. Så det fick bli nötter och vin! 3 flaskor senare hade vi vart med om världens ljusshow, nästan blåst bort och hittat Gustav och gänget. Var faktiskt alldeles lagom mycket folk igår, sådär så man inte behövde trängas ihjäl och faktiskt kom fram till baren så man kunde beställa. Hur som helst så gick tjejjerna hem och jag och Filippa tog med oss karlarna till Swea och bestämde oss för att välta båten. Vilket ös det blev! Men sen spårade det ur, gänget stack strax efter 2 men jag skulle minsann inte hem! Vad jag gjorde på Swea sista timmen är mig ett stort mysterium måste jag säga :)


En annan sak som är mig ett mysterium är relationen killar emellan. Jag skulle aldrig tänka tanken att ragga på en kompis kille, det är ett oskrivet hederskodex. Om inget annat så blir faktiskt killen totalt osexig i samma sekund han är med någon vän till mig, han blir neutral lixom, en av tjejjerna. Men så verkar det inte vara killar emellan? För där verkar det inte finnas några gränser på vad som är ditt och vad som är mitt, här raggas det hej vilt..


Visst ja, världens bästa taxichaffis skjutsade hem mig igår! Tänkte jag skulle gå och se om det fanns nåt att äta innan det var dags för sängen och då dyker han upp från ingenstans och erbjuder mig skjuts hem eftersom att man inte ska gå ensam hem. Och så fick jag stamkundskort på köpet..
Det är verkligen nåt med mig och taxichaufförer =)


Nä, nu ska jag ta en dusch och bli människa igen. Ut och sätta mig en stund och dricka kaffe och prata skit på gamla jobbet sen blir det middag hos mamma!



ARRIVEDERCI!!!






Livet är en bal på slottet!

Publicerad 2010-07-12 19:13:36 i All day, every day..,

Vilken härlig dag! Blev varken ut och springa eller tvätta fönster, istället kidnappade underbara Charlotta med mig till stranden där vi låg och mös och bara pratade skit precis hela dagen. Och när vi tyckte vi hade solat klart så gick vi upp och åt en sen men underbart god lunch på Beachclub. Ibland är livet bra härligt! Och nu har hon lurat ner mig på stan dessutom. Sitter färdigsminkad med en liten drink i handen och ska snart hoppa i kläderna och bege mig neråt stan där folk och vin väntar. Jag skulle nog vilja påstå att allt är så gott som perfekt nu. :)



Fina Charlotta!


Och "Jonas"..
Om jag nu är en så sjukt tom brud med party i en jävla papperskorg så kan ju inte mina tomma innersta tankar vara så värst intressanta för dig?



Kanske jag dansar en dans eller två ikväll till och med, den som lever får se!



ARRIVEDERCI!!



Mys och pannkaka

Publicerad 2010-07-12 10:59:55 i All day, every day..,

Nu har det som ni vet varit tyst från mig ett tag men så kan det bli ibland. Är man periodare så är man! (bloggperiodare alltså). Har som vanligt hänt massor och ingenting, men mest av allt så har dagarna varit fyllda med kärlek och dom närmsta. Har varit iväg och jobbat en del på mitt alldeles fantastiska jobb. Och den lediga tiden har varit freakin' fab!


Nu är iallafall biljetten bokad och klar till Tunisien och min älskade sockertopp Frida, så den 26/7 bär det av till Afrika och en hel vecka av sol, bad, mys, glädje och kärlek! Ska bli såå skönt, även om Tunisien inte är min favoritdestination. Det är åtminstonde varmt och semester och en chans att slå två flugor i en smäll och se hur min vän har det där nere. Och jag ska börja veckan med ett långt härligt besök på Hammam, turkiskt bad, där dom skrubbar bort varenda tillstymmelse till gammal hud, ger dig en helkroppsmask, bastubad, massage och en ansiktsmask extra på det. Jag längtar! Och sen ska jag komma hem, fräsch och utvilad, som ny, och gå all in =)






Nu ska jag hoppa i träningsskorna och ut och kuta ett varv i solen, sen blir det tvätta fönster som gäller i detta bygget!




ARRIVEDERCI!!







Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela