FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Biverkningar

Publicerad 2008-06-22 15:18:54 i All day, every day..,

Idag är en ganska jobbig dag. Jag har fått ur mig saker som jag gått och hållt inne i flera år. Det höll helt enkelt inte längre. Konstigt nog känns det inte bättre.. inte än iallafall. Men det är kanske för att jag inte vet vad konsekvenserna av allt detta blir. Jag vet att du som fått höra detta säkert är jätteledsen, men tyvärr så måste jag sätta mig själv först i detta. Du kanske mår dåligt en stund, för att jag inte orkar må dåligt längre, men då får det vara så. Jag behöver detta för att läka tomrummet som du skapat, och kanske det skapar ett tomrum hos dig istället. Min tanke med detta är inte att försöka såra dig, utan att försöka läka mig själv.

Och ibland har medicinen biverkningar...

Paint by numbers

Publicerad 2008-06-21 01:07:22 i All day, every day..,

Just nu har jag så mycket att säga till hela världen att jag skulle kunna spricka..
Och jag saknar alla namnen som hör till tandborstarna i skåpet, älskar dom allihop..

I feel like I'm painted by numbers...

inte längre en dröm

Publicerad 2008-06-20 13:45:23 i All day, every day..,

Vädret är juh helt sjukt, sol, regn, sol, regn, precis som i den gamla reklamen om svensk midsommar. Den är verkligen klockren! Ikväll blir det till att fira i viken hemma hos Johannas mamma, knytis, och förhoppningsvis spricker det upp och håller sig till att vara sol så man kan spela lite kubb =)

Igår blev det hem till Mia, vi skulle bara handla frukost på vägen, vilket slutade i att vi hade halva helsingborg med oss hem i kassar! efter en smaskens frukost så satte vi igång att slinga hennes utväxt, vilket jäkla projekt! och så fick jag en jättefin present :) fick den lilla versionen att ha i väskan av min parfym, DKNY be delicious, blev sååååå glad! vet inte hur ofta jag har saknat en liten i väskan, tack Mia!

Saknar min lillasyster redan, sjukt att loppan ska vara iväg i 3 veckor, hon brukar ju inte vara borta så! och BTW så blir det inte någon fotoupdate på tre veckor heller eftersom att jag lånat ut min kamera till henne, eftersom att det är bättre att hon tappar min skitkamera än sin dyring.. shit, igår va hon 5, plötsligt är hon 15.. livet går för fort..

har lite ångest inför det kommande jobbet, det är ett så stort steg in i livet, plötsligt trillade det ner en karriär i knäet på mig. jag vill detta mer än något annat, men jag är så rädd att jag inte ska reda ut det. som tur är har jag min familj och mina vänner och utan dom vet jag inte vad jag skulle tagit mig till! detta kommer såklart bli bra, jag är bara nervös, vill man så kan man. eller som Mia sa igår
- Vill man så är det inte längre en dröm!

För övrigt så har jag kommit fram till att Moby är ett geni..

Ha en trevlig midsommar allihop, för det ska jag ha!

ARRIVEDERCI!

Surprise :)

Publicerad 2008-06-18 12:21:07 i All day, every day..,

Har ju fått lite klagomål här imorse på bloggen, från min kära vän Michaela =) Har varit i Höganäs sen i torsdagskväll, och kom hem för nån timme sen så det är därför det inte kommit någon uppdatering! det e helt sjukt, när man väl kommer dit så kommer man ju bannemig aldrig någonsin därifrån :P

Helgen var mysig och det hände väl inget nämnvärt precis, mer än att jag lullade hem själv 10 min innan alla andra, vad är det för något jag har börjat med? har hänt sådär senaste 5 gångerna jag vart ute! Annars har jag bara njutit av pissvädret, och tittat i taket.. Inte att jag har vart lat, har bara verkligen inte funnits något att göra... Gick upp kl 8 i morse, var lite kaos i huset. haha, jag och pappa fick bre matsäck till syster medans mamma gjorde allt och inget utan att få nåt gjort! Och jävlar vad kul vi hade, jag och min pappa! Han satte ju igång med sin stockholmarhumor och det gick ju bara mer och mer utför, tills vi tillslut tjöt av skratt båda två!
Han e bra min pappa, vad skulle man gjort utan honom?

Ska på shoppingtur med mamma idag, lite väla, men det blir inte mycket till shopping för mig, jag e pank, pank, pank.. kul va? men man kan ju iaf följa med som stöd:)

Nu så är syster på väg mot sina tre veckor på malta! gottegris.. men det förtjänar hon! Blev så sjukt glad imorse när jag kom hem, och hittar en liten surprise från henne på mitt matbord! Fick den jättefina berlocken med en pegasus till mitt Sabo armband,
 tack tack tack världens bästa syster!!

Fortfarande...

Publicerad 2008-06-14 02:01:47 i All day, every day..,

Det är kvällar som denna jag saknar honom så sjukt mycket..
När jag går förbi lägenheten och minns allt det där fina vi hade.
Konstigt hur man kan glömma bort allt det onda du gjort mig,
men såna här kvällar där man minns, så minns jag bara det fina.
Om du bara hade en aning om hur många tårar jag gråtit för dig,
hur mycket jag älskat dig och hur mycket jag saknat dig
- fortfarande..

Normalt?

Publicerad 2008-06-12 11:55:26 i All day, every day..,

Då var det torsdag igen, och snart helg - igen! sjukt vad tiden går fort :)
Mycket att gratulera denna helg, idag fyller lelle 22 år, imorgon tar både fredrik och oscar (och säkert fler jag känner) examen, stort GRATTIS till alla er!

Skulle egentligen tagit tag i mitt pass idag, så jag inte behöver tänka på att förnya det till hösten, men jag pallar fan inte.. men jag ska iallafall ta och kila ner på stan och fixa en surprise till någon som betyder massor! men vem det är och vad det är kan jag juh inte skriva här innan personen fått sin lilla överraskning :D

Lyssnar på Joshua Radin, en gammal favoritskiva, men måste säga att jag får en klump i magen av det! tänker bara på honom (inte han med stort H) och blir så sjukt äcklad! han har fan förstört den skivan för mig och inte nog med det, han snodde min toarullshållare på köpet!  Jag menar, vem snor en sån? normalt eller?
Vilken jävla snubbe alltså, snacka om nitlott!

I helgen blir det höganäs, och alltså inget bloggande, pallar inte det på den datorn, tangentbordet är assegt.. trist att man inte kan ligga på stranden bara, nästan så man inte kan tro att man är i samma land som förra veckan.. hoppas bara att vädret hinner bli fint igen till på midsommar. Vad ska ni som läser hitta på på midsommar?

haha, vilket skit, nu började det åska också!
Får kila nu, innan himlen öppnar sig..

ARRIVEDERCI!

Could it be worse?

Publicerad 2008-06-10 23:55:08 i All day, every day..,

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep 
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face 
When you lose something you can't replace 
When you love someone but it goes to waste 
Could it be worse?

Le åt minnena

Publicerad 2008-06-10 16:56:59 i All day, every day..,

Har tänkt så sjukt mycket på livet på sistonde.. eller, rättare sagt, när livet tar slut. kanske är löjligt att redan tänka på sin begravning eftersom att det förhoppningsvis är sådär en 70 år kvar, men man vet ju aldrig, jag kanske dör i en bilolycka imorgon? det hela börjde egentligen med att mamma frågade mig om jag inte skulle ta och ringa tommy och se över min livförsäkring inför det nya jobbet. och sen rullade det bara på. hur vill jag att min begravning ska se ut? vill jag donera? har jag sagt allt det som är viktigt och vet alla mina vänner och min familj verkligen hur mycket jag älskar och uppskattar dom? känns som sagt lite bakvänt att vara knappt 21 år gammal och fundera över om kistan ska vara vit eller svart.. men det jag vet är i alla fall att jag vill ha en positiv begravning, där alla som vill är välkomna och kan le åt minnena med mig istället för att sörja det som inte längre finns.

Var och tittade på min syster som hade konsert idag, och jag är så stolt! ärligt talat så blev jag riktigt förvånad när hon började sjunga, vilken fin röst hon har! hon är så kreativ, och så duktig och jag önskar att jag var ens hälften så duktig som henne på det hon gör.. det kommer gå så jättebra för henne, hon kommer nå sina mål och det kommer bli stort, jag känner det i magen. Kan jag hjälpa henne minsta lilla på vägen dit så ska jag göra det med ett brett leende på mina läppar och jag kommer alltid att stötta henne.
Hon är ju trots allt världens bästa syster :D



Nu ska jag sparka mig själv ut genom dörren och åka hem till michaela.

ARRIVEDERCI!

Toppenhelg!

Publicerad 2008-06-09 22:43:40 i All day, every day..,

Helgen som varit har verkligen varit en alla tiders helg! Började fredagen med att åka och shoppa lite med mamma och syster och kom som vanligt hem med tre kassar för mycket.. fick köpt ett par söta linnen, 3 nya scarfs till min samling, ett par bruna kilklacksskor och finally - TRIPPELTÅNG! den är min nya kärlek=) Sen blev det hem för att göra sig iordning snabbt som ögat för att hämta mia på flygplatsen en halvtimme senare.  sen gick vi ner till hamnen i kvällssolen för att möta de andra på stranden där vi skulle fira Johanna. attans vad myspys vi hade det! när klockan började närma sig midnatt så försvann några in till stan, andra ner till hamnen och jag och mia till en grisfest. mycket trevligt.. TACK FÖR EN TOPPEN KVÄLL TJEJER!

På lördagen så packade vi våra väskor, jag, mamma och mia för att ta oss ner till stranden och steka. guuuud vad härligt det var! och det blev juh inte precis sämre när jag upptäckte att mitt för närvarande absoluta dregelobjekt råkade befinna sig där han med ;) vid halv fem slet vi oss tillslut från paradiset och efter en siesta så kom malin över och åt lite pizza med mig. såklart blev det ett par glas vin och ner till hamnen för lite myspys och det blev en riktig toppenkväll! dock ännu en kväll då man blev lite rund om fötterna, men vadfan, man lever ju bara en gång!

söndagen så ringde klockan tidigt och jag passade på att hämta upp malin hos X för att sen åka och handla lite strandmat. efter att ha terroriserat min mamma ett tag så fick vi även med oss henne ner, och det måste vart min turdag för dregelobjektet va där ännu en dag! och dessutom inom bättre synhåll :P precis som dagen innan kunde vi inte slita oss förän vid halv fem snåret, och precis som vanligt tvärdäckade jag som en sten när jag kom hem. vaknar lagom till att mamma och malin fixat grillat av högsta klass, dessutom med handplockade jordgubbar till efterrätt! kan en söndag bli bättre? sen blev vi sittande där hela kvällen, och ojojoj vad vi mös.. älskar helger som denna, det är då man förstår hur underbart livet verkligen är...

Imorgon så ska jag och titta på min syster och co när dom har konsert med sina band. ska bli riktigt kul att se eftersom att jag aldrig fått höra henne sjunga! jag tror lätt hon kommer vara superbäst, om inget annat absolut finast :) för er som inte vet så har jag faktiskt världens bästa syster!




Johanna, Michaela & Petra


Skandalernas kväll

Publicerad 2008-06-06 12:53:34 i All day, every day..,

Frisk som en nötkärna är jag idag! kunde nästan tro att jag är absolutist :P

Jesus med skandaler igår säger jag bara! råkade från ingenstans halka hem till Sofie vars bror tog studenten, och från början så var det ett ganska samlat sällskap. Sen vet jag inte vad som hände men någonstans mellan smörgåstårtan och jordgubbstårtan så gick det utför. Jag tror att det kan ha med Kents jägermeister att göra :P en spindelattack senare så började plötsligt Filippa lyfta folk, den ena med den andra snusade lössnus och sofie kräkte i rabatten! och detta var bara början:) Snart hade Marielle Kents slips runt huvudet, från ingenstans var det någon som friade till sin sambo mitt i talet (och stackarn fick inget svar = nej, vilket blev väldigt pinsamt och jag har ALLT på film:P) och intrigerna tätnade.. någon kysste någon han inte borde kysst eftersom att hans fru var på samma fest, vardagsrummet förvandlades till nattklubb och så blev det lite mer jägermeister. efter massor av dansande och några mindre skandaler gick vi på skattjakt i kents förråd efter lite Sourz som vi av någon anledning tyckte att vi behövde. Men detta hade såklart kent redan förutspått så han hade vart så snäll och ställt in den i kylen så den var kall och go! Jimmy (40+) trodde det var äpplejuice och drack upp sitt glas glad i hågen strax efter att han försökt sälja på mig en bil (vilket gör honom till femtielfte människan denna veckan). Utslagna och lagom lulliga slänger vi (jag, sofie och marielle) oss i kanten på en trevlig åker och filosoferar lite innan Josse och hennes trevliga pojkvän kommer och berättar att det är dags att åka hem. jag och marielle studsar upp och inser snart att vi har ett problem.. Filippa är omöjlig, hon ska dansa, dansa, dansa, trots att hon egentligen inte var kapabel till mycket annat än att däcka:) så medans jag och marielle hann sätta i oss en halv skål med majscrackers fick dom filippa hela vägen ut till hallen, jeeiiii :) Några om och men senare satt vi trots allt i bilen som bjöd på allsång till mickes ära. Hes, full, glad och belåten hinner jag till och med blogga lite snabbt innan jag landar i min mjuka säng..

Vilken kväll mina vänner, vilken kväll!





På dejt

Publicerad 2008-06-06 00:33:04 i All day, every day..,

Då kvällen över och man har klarat av en väldigt impulsiv student (som jag av en händelse bara råkade hamna på)! Jag kan garantera er en mycket spännande uppdatering imorgon, fyllt av intriger, skandaler, skvaller och pinsamheter! Men det är jag både för trött för och inte minst på tok för onykter för nu:) Men den som väntar på nåt gott...

Go'natt mina vänner, nu ska jag på dejt med John Blund :)

Better be

Publicerad 2008-06-05 10:35:07 i All day, every day..,

He better be someone special
He better be devoted just like you
It better be for real this time
Oh I know, it always was with you

Friends forever, oh no
another girl will change your mind
in less than half the summer
So before you fall in love, I wonder
when you asked for
something that I couldn't give you
more of
Me and you
I talk as if it's now but nothing is new


Läskigt vad den texten påminner om oss..

I'm rising above

Publicerad 2008-06-05 00:52:43 i All day, every day..,

Ännu en dag avklarad och det känns som att jag fått gjort massor denna dagen! Började morgonen med att flytta bloggen till den nya plattformen, samtidigt som jag hällde i mig sådär en liter kaffe ur min nya favoritmugg.. Sen plugg, plugg, plugg, men det lönar sig för det ser ut att bli ännu ett MVG! Jag kan inte säga annat än att jag älskar att läsa handelskurser.. Jag har även hunnit med att lägga på ännu ett lager av mitt sprillans nya knallorange nagellack som är helt och hållet underbart, för man känner sig nästan lite smygbrun i det :) Som vanligt har jag såklart hunnit med mina timmar med Mia i telefon, kommer få en hjärntumör av allt telefonpratande som följde med hennes nya jobb (som i sin tur alltså innebär att hon är i sthlm och inte här, därav massa, massa telefonprat). Hur som helst har hon äntligen fått tag i ett boende nu, hos en tjej som verkar vara jättetrevlig och dessutom bor nära Arlanda!

Och imorgon är det studenter.. överallt... känns helt sinnessjukt att det är över, hela skiten är bara borta. och här får vi som redan vart med om spektaklet gå en hel dag och bli påminda om studentens glada dagar! Ena dagen är man 13 år och har det bra i skolan utan ansvar, och tycker att det är 10000 år tills man ska börja jobba, och i nästa sekund så är det plötsligt någon som rycker mattan under dina fötter och du trillar helt handlöst ut i livet med en duns. Och damn, jag kan berätta för er att det är fan inte skönt. men, som dom säger, det handlar inte om att aldrig falla utan om att ta sig upp igen.
Fast oftast känns det som att det bara är bullshit...

Dagen efter imorgon så är det fredag som ni alla förhoppningsvis känner till! Röd dag, alla flaggar, bl.a. för att det är Sveriges nationaldag men inte minst för min älskade Johanna som fyller 21! haha, vi har haft det som ett stående skämt i alla år, det bara måste sägas.. Hur som helst, så ska det bli dundertrevligt och jag har på känn att det kommer att bli en alldeles toppen helg... Bortsett från att alla är panka då då :)

BTW, bara för att ha det sagt: Jag är fortfarande kärlekskrank, jag är fortfarande trött på hans små lekar, jag är fortfarande i behov av en kram och jag vill inte bli trampad på, men nu får det bannemig vara nog. Nu är det nya tag, jag ska upp, upp, upp!

I'm rising above...


None

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR
(FÖR SEN KOMMER DOM ALDRIG MER IGEN)

Tid

Publicerad 2008-06-04 00:23:08 i Allmänt,

Det är sjukt hur mycket det finns i mig som gör ont som bara vill komma ut.. Man säger ju att tiden läker alla sår, men med varje regel följer ett undantag. Jag har fortfarande så mycket jag vill säga dig, som jag vill få ut och sätta ord på men jag vet inte var jag ska börja. hur kan man göra någon så illa? hur kan man göra det medvetet? eller ännu värre, hur kan man göra det utan att vara medveten om det? för jag vet faktiskt inte om du någonsin varit medveten om alla gånger du gjort mig så ont under alla dessa år. jag vet inte om du förstår vilka djupa ärr du satt i mitt hjärta med att vara den du är.

men jag hoppas att det är som dom säger,
och att mina sår inte hör till undantagen.
jag ska försöka att ge det lite mer tid..

Strandmys

Publicerad 2008-06-03 16:41:24 i Allmänt,

Hemma från stranden igen! Det blev fan ingen lång tur, efter en timme hoppade det i staffans ben och efter 2½ timme så blev det inte mer strand, trots våra vilda protester:( så det blev BK istället..

                                  

Dessutom lyckades vi köra heeeeelt fel på vägen dit
och slutade mitt ute på en skjutbana haha=)

 image39

Oförtjänt

Publicerad 2008-06-03 10:55:23 i Allmänt,

Uhh, vaknar med en jäkla huvudvärk,
den förtjänade jag faktiskt inte för en gångs skull!
Igår blev det ändrade planer ytterligare en gång. Skulle bara möta de andra på hamnpaviljongen men det slutade i att vi stannade där nästan hela kvällen, vilket inte va så tokigt det heller. Bortsett från att vissa människor inte förstår att det finns något som heter interna skämt! men, men, alla kan inte vara smarta (och han såg dessutom ganska korkad ut också haha). Sen blev det den berömda donken och buss hem efter ett mindre roligt telefonsamtal.

Michaela ringde och väckte mig nu för ett tag sen, så nu sitter jag här igen i min bikini och väntar på bättre tider =) Vi ska till stranden och steka, som sagt, men i övrigt får vi se vad dagen har att erbjuda..

ARRIVEDERCI!

Vinpicknick

Publicerad 2008-06-02 17:03:27 i Allmänt,

TJOHOO!!

Verkar som att kvällen blir roligare än väntat!
Vinpicknick i parken med Michaela, Staffan och Jens än så länge och i morgon blir det playan för stek på högsta nivå. Jag ska jävlar i det grillas, solbrännan here i come!

Har för övrigt inte fått gjort något speciellt vettigt idag, mest pratat med kung och fosterland men det är ju trevligt det också! Bara att inse den bittra sanningen - JAG ÄR EN TELEFONMISSBRUKARE:P

Hoppas alla ni andra får en lika trevlig kväll som jag, och BTW, så hade det varit roligt om det hade poppat upp lite fler kommentarer här i bloggen =)



Michaela, på väg till Hamnpaviljongen =)

F*cking great!

Publicerad 2008-06-02 13:58:01 i Allmänt,

Ibland så är det faktiskt lite jobbigt att bli påmind om vad man har haft och vad man förlorat. När det gör sådär ont att minnas allt det som var roligt en gång i tiden...

Nu sitter jag här igen framför min förbannade dator=) har hittat en ny favoritmugg att dricka mitt kaffe ur, en sån där liten mini metalltermos, kaffet blir fan aldrig kallt! kan det bli underbarare?? Har fan ångest över att springa runt här hemma när det är sommar och sol ute. Jag har visserligen bikinin på mig, allt annat är för varmt, men inget solande här inte! Här städas det för fulla maskiner och sen blir det plugg, plugg, plugg. Glömde juh berömma mig själv här för min shoppinginsats för ett par dagar sen! Massor av färg, jag som aaaaaalltid handlar svart. Men har man Michaela med sig så blir det andra bullar=) Köpte till och med en t-shirt som är så orange att det gör ont i ögonen haha!

I helgen fyller Johanna 21 år, och då blir det partaj! Middag i höganäs med god mat, gott vin och goda vänner. Det är vid såna tillfällen man verkligen blir påmind om hur underbart livet egentligen är. Mitt liv är egentligen helt f*cking great! Jag har verkligen världens mest underbara vänner, har ett (vad jag förstår på mia) helt otroligt kul jobb att se fram emot, en jättefin familj och hela livet framför mig med bara skoj! Ingenting blir bättre än vad man gör det till, eller hur?


Livet är en fest och fika, eller hur Mia? ;)


image33

Johanna, Mia och Malin i kubb VM i trägården på Steglinge.
Snacka om att grabbarna fick stryk, haha=)

P.S - kärlekskrank

Publicerad 2008-06-01 22:23:08 i Allmänt,

Jahapp, då ligger man här framför sin sorgliga TV och tittar på nån sliten action med Bruce i huvudrollen. Och inte blir det bättre av att man i pauserna skymtar alla par man har till grannar som lever sitt mysiga liv som en liten påminnelse om att jag är själv. Jag är kärlekskrank till max, behöver någon att kramas med, och känna lite närhet.
Gud vad man kan tycka synd om sig själv då =)

Och apropå gud.
Om du finns fär uppe nånstans så får du gärna
skicka hit en snygg kille med bra humor.
P.S han får gärna vara bra i sängen också ;)

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela