FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Godmorgon världen!

Publicerad 2009-12-08 09:25:49 i All day, every day..,

Vaknade med massor av energi kl 7 imorse, tror att tränandet redan fått mig att piggna till! Känns så sjukt skönt att vara igång, veta att det är ändring på väg och att beach 2010 är i sikte!=)


Känns som att jag har hittat någon konstig men bra balans i mitt liv just nu, jag känner mig så otroligt harmonisk och är okej med precis allt som finns runt mig. Egentligen är det konstigt, med tanke på att alla mina nära flyttat från mig, men trots allt så är det så. Kanske är det så att jag fått tid att "landa" och komma till ro med mig själv. För nu känner jag att den lilla tid jag spenderar med mina vänner verkligen har kvalité, även om jag såklart velat ha dem runt mig precis hela tiden. Sen så har allt klaffat så bra. Antingen så har någon varit hemma på besök eller så har jag varit ute och flugit. Så jag hoppas att jag känner mig lika tillfreds efter jul och nyår när tjejerna inte kommer hem lika ofta. Men det tänker jag inte fundera över utan jag ska bara njuta av att må så otroligt bra just nu och se till att fortsätta med det och bara göra grejor som får mig att må bra!

ARRIVEDERCI!

Dreamteam!!

Publicerad 2009-12-07 10:38:31 i All day, every day..,

Är helt färdig idag måste jag säga. Kom hem från en helt fantastisk Thailandstur igår, men drack nog aningens för lite vatten på hemturen och det får man alltid sota för dagen efter. Men man lär sig ju aldrig! Stoppet har varit helt underbart, vi har verkligen varit dreamteam denna vändan och haft det så sjukt bra! Och ätit massor av chicken cashewnut.. Peter trodde att jag förmodligen ätit så mycket CC att mina blodprover skulle bli konstiga och blodet helt grusigt av alla nötter=) Men det är det värt!

Idag blir det lite städning som gäller här hemma, sen ska jag träffa Mia som äntligen är hemma från Sthlm! Ska bli sååå mysigt att ha henne hemma och för en gångs skull så klaffar precis allt. Hon blir hemma till Söndag och jag är ledig (bortsett från en SBF på fredag) tills på Tisdag. Sen blir det träning, ska på spinning och core ikväll så får väl hoppas att jag inte somnar på cykeln!

Lite bilder då...



Inflygning över Sthlm by night



Dagens pose, Fredag: Moi på Patong beach=)



Dagens pose, Lördag: Toksnygga Malin i poolen på Millenium=)



Jag och min älskvärda kamera hade massor av kul i poolen. Tydligen var jag mer lättroad än vilken unge som helst enlig mina kollegor, men vem hade inte vart det med en kamera man kan bada med!?=)

Nu ska jag ta tag i mitt liv,

ARRIVEDERCI!



Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela