FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

LÄNGTAR!!!

Publicerad 2009-05-29 19:34:47 i All day, every day..,

Var ett tag sen jag bloggade nu, har blivit dåligt om både tid och ork för att printa ner mitt liv nu för tiden. Har jobbat massor på Smarteyes och nu börjar det kännas som att man kan åtminstone en del om optik=) och på Måndag börjar jag äntligen flyga igen! Ska bli härligt att sätta igång med sommarproduktionen och känna av den också. Tänk att få landa när det är ljust! Helt fantasktiskt...

Hur som helst så råkade jag boka en resa häromdagen, och det var verkligen råkade. Skulle bara ringa in och kolla lite grejor och rätt vad det var så la jag på och hade bokat en semester! Men jag längtar så jag spricker! Det bästa med alltihop är att jag inte bara bokade till mig, utan också till min helt underbara lillasyster, hade tänkt bjuda henne på en vecka i solen med mig. Och ännu bättre - hon vet fortfarande precis ingenting :D Hon är på väg hem från en skolresa i Polen nu och jag ska hämta henne ikväll på knutan så ska hon få veta, och jag hoppas verkligen hon vill följa med, annars blir det lite krisigt!

Nu börjar det lukta taco i hela lägenheten, har den underbara tacogratängen i ugnen och magen kurrar. sen blir det att krypa upp i soffan och antingen läsa bok eller klippa och klistra i fotoalbumet.


Världens bästa lillasyster!


Ha så mysigt alla ikväll, nu ska jag hugga in =)


ARRIVEDERCI!

Ett ärrat hjärta...

Publicerad 2009-05-12 21:36:31 i All day, every day..,

Låg precis i badet och rakade benen när jag kom att tänka på dom jag tyckt om och alla anledningar till att jag inte vart med någon på snart ett år. På hur jag kan ha haft sån otur. Men jag kom fram till att jag kanske har haft tur? Med tanke på vad alla dessa människor på vägen har lärt mig, dom som haft betydelse för vägarna jag valt i mitt liv och vad jag har lärt mig om mig själv på vägen.



Men genom alla dessa lärdomar så har mina vänner funnits där för mig genom vartenda steg. Med dom har jag aldrig behövt oroa mig, aldrig tveka, inte ens en sekund. Dom är syret som hjälpt mig andas i alla de stunder jag inte fått luft, stödet som hjälpt mitt hjärta att slå när det inte längre orkat och den fasta grund jag alltid haft att stå på när allt annat tappar sin form. Gång på gång har de lyckats lappa ihop mitt trasiga hjärta, så att det trots ärren har orkat brinna ytterligare en stund. De har tagit hand om min själ när den varit förstörd och bortglömd och fyllt den på nytt med lycka och glädje. De har givit mig allt jag kan önska - de har givit mig sin vänskap.
Och för det är jag evigt tacksam..



Tomrum

Publicerad 2009-05-11 21:20:48 i All day, every day..,

Jag är ledsen mina vänner, men det är sant... Jag har blivit Twilight-frälst! Kan inte sluta läsa, såg filmen och sen har jag köpt bok efter bok! Skulle läsa första kapitlet på "När jag hör din röst" igår.. Plötsligt hade jag läst ut hela boken. Har aldrig läst något så bra tror jag! Och hur ska man någonsin kunna ha sunda värderingar på hur perfekt en kille ska vara efter att ha läst om Edward Cullen? (Jag vet, han är en vampyr i en bok, men ändå?). Och till denna film följer den vackraste melodi jag hört tror jag, har haft ett hål i hjärtat hela dagen på jobb efter att ha spelat den på morgonen på repeat medans rutinerna betades av.



Men det där hålet i hjärtat påminde mig om någon som gjort mig väldigt ont och som fortfarande gnager någonstans där inne, långt långt in. Jag läste en gång en dikt som var som mina tankar satta på pränt. Jag kommer inte ihåg hela, eller vem som skrivit den, men jag kommer ihåg det viktigaste..

Du lämnar tomrum innan du ens hunnit gå...

SÖTNÖT!

Publicerad 2009-05-05 10:17:47 i All day, every day..,

Gick upp en timme tidigare än vad som behövdes idag, har massvis att plugga inför kursen i Sthlm. Känns som att det var evigheter sen man pluggade maskintyper, men det va det ju inte egentligen. Så skönt det hade vart att haft alla typerna gjorda med en gång. Ska snart iväg och jobba, tycker just nu inte att jag gör nåt annat! Ska packa det sista ikväll sen när jag kommer hem och imorgon bitti bär det av=)

Hittade en bild på Michaela jag hade glömt bort som jag skulle lagt ut för några veckor sen, när vi hade cheesburgarVM i min bil, så den får komma upp nu istället!
Visst är hon söt?



Nu åker manualen fram.. ARRIVEDERCI!

En lycklig balkong!

Publicerad 2009-05-01 17:58:06 i All day, every day..,

Vaknade med en helt otrolig energi imorse, kände spring i benen och ville ta tag i allt! Så jag klev upp, diskade, åt frukost, pluggade, deklarerade, bokade flygbiljetter, storstädade, rensade på balkongen (100 vissna växter och massa lådor och plastkrukor) och stack iväg till IKEA. Så nu har jag köpt blommor till min balkong, vill trivas där ute eftersom att man trots allt spenderar en hel del tid där nu när det blir sommar. visst ja, har slängt en massa skit också som jag bara gömt undan=) hur som helst, nu är min balkong helt otroligt mysig! lite kvar att fixa, såna där "gardiner" att ha på sidorna så grannarna inte har så mycket insyn och sånt.

Fick äntligen mitt efterlängtade schema! har saknat att flyga bara på dessa veckorna och det kommer jag göra veckorna som kommer, men nu vet jag iaf när jag har min första flight på sommarsäsongen! på mitt andra jobb (optikerassistent på Smarteyes) trivs jag också super. känns toppen att ha två jobb som jag tycker väldigt mycket om. Vi som jobbar i butiken är ett så härligt gäng, men det sa jag nog i förra inlägget. Har fått mina glasögon nu också, sjuuukt snygga! får lägga upp nån bild en vacker dag..

Så här fin blev min balkong=)





Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att laga lax..
ARRIVEDERCI!

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela