FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

From today I'll change my priorities around..

Publicerad 2009-03-31 18:32:19 i All day, every day..,

Har vart en ganska härlig dag idag, for upp klockan nio, fixade och trixade lite här hemma och sen iväg och uträtta vad som kändes som en miljon ärenden! Har hämtat ut kursböcker (till MaB och NakB som jag behöver läsa för att ev söka till det programmet jag vill läsa på Lunds Universitet), köpt boken "Om jag kunde drömma" (ja, jag är Twilight-frälst), köpt krukor till mina nya söta blommor jag fått av Lil (jag har sagt det förr men ni som inte vet, jag är omdöpt till Tant Jacqueline), en massa annat viktigt trams och det bästa - KÖPT SKOR! =) köpte ett par likadana för 3 år sen och det var de bästa sommarskorna jag haft och bara råkar snubbla över dom idag eftersom att de hittat ett glömt parti när de inventerat tydligen. så jag fick ju köpa tre par när jag ändå var där.. Någon där uppe måste verkligen tycka om mig idag!

Favoriterna



Sen har det hänt något (som jag inte kan skriva ut här), men det har fått mig att tänka till och tänka om. Det har fått mig att lova att jag aldrig mer ska skiljas från någon som ovän, att aldrig glömma bort att berätta att jag älskar mina nära och kära, och att jag aldrig ska ta något eller någon för given. För livet kan ta slut snabbare än vad någon kan ana, livet är för kort för att ha råd att ha saker på låtsas. Och timmarna är alldeles för viktiga för att leva med oro inför imorgon, jag ska leva i det som är nu..
eller iaf försöka (jag vet att du skrattar Mia:P)

From today I'll change my priorities around..

Okända talanger

Publicerad 2009-03-29 13:27:39 i All day, every day..,

Nu tycker jag verkligen att det kan bli vår på riktigt faktiskt! Vaknade kl 9 imorse av att solen strålade in genom fönstret, gick upp och satte igång kaffet och gick ut och satte mig på balkongen och bara njöt av solen utan jacka. När man sen varit inne en stund och fixat det som skulle fixas och hade tänkt avnjuta ytterligare en kopp kaffe i solen så upptäcker man att det genast blivit skitväder igen.. molningt och tråkigt.. nääää, nu får du bannemig hålla vad du säger Mia, sätt fart på sommarn!

Har haft ett gäng riktigt härliga flygningar nu med riktigt härliga passagerare! Har till och med upptäckt en okänd konstnärlig sida hos mig själv =) Skulle skriva ett B på min kaffemugg (så jag skulle slippa ta 300 nya under flygningen) samtidigt som jag hade händerna fulla med annat, vilket resulterade i något helt annat än ett B! Detta hade såklart jag och min kära kollega helt sanslöst roligt åt resten av arbetsdagen.
Så nu bjuder jag på lite konst=)



Och konsten upp och ner vänd=)



För övrigt så har min kamera börjat leva sitt eget liv, tror det är dags att skaffa en ny.
Nu har alltså min berömda "fyllekamera" snart gjort färdigt sin trogna tjänst.

ARRIVEDERCI!

Frustration..

Publicerad 2009-03-17 12:35:40 i All day, every day..,

Jag är så sjukt frustrerad över mitt liv just nu, det går runt så mycket tankar i huvudet och jag får inte klarhet i något. Det finns så mycket jag vill göra med mitt liv men det känns inte som att jag är riktigt ämnad att göra någonting, jag vill hitta hem och kunna känna att jag är där jag ska vara. Det har kommit upp så många frågetecken iom timanställningen, jag kanske vill börja plugga? men till vad? Och inga jobb finns det heller.. känns som att valen gick från öppna vidder till en trång tunnel. hade varit skönt om det kunde finnas en manual till att hitta vad man är ämnad för, men jag antar att det bara är att känna efter. Men hur länge ska man känna efter? När vet man att det känns bra? finns så mycket jag kan tänka mig, pilot, barnmorska, projektledare, konsult, massör, psykolog, äktenskapsrådgivare, lärare, och listan kan bli mycket längre..
Men vad är jag? vad är jag ämnad för?

Om du där uppe har en plan för mig,
vänligen meddela mig detta snarast!

En lång jävla öl!

Publicerad 2009-03-08 13:30:15 i All day, every day..,

Usch och fy.. och dubbel urk... Jag ska ALDRIG mer dricka sprit! Jag och Malin skullr ge oss ner i stan för att ta EN öl i fredags. Som jag sa till Malin när vi trillade in hos mig 05 00 am - Det va en jävla lång öl det där hörre du! För er som känner mig och mina tjejer så är detta kanske inte helt otippat. Kan inte minnas att vi någonsin har kunnat hålla oss till en och endast en öl någonsin. Men vi fortsätter försöka och det är ju faktiskt tanken som räknas! Dock fick jag sota för detta igår med tidernas jävligaste bakfylla! Kom inte ur sängen förän klockan var 18 och detta enbart för att köra till driven och ta med mig mat hem.. sen bytte jag plats till soffan. halv 12 sov jag som ett barn igen.. fy fan.. aldrig mer! varannan vatten jackie, varannan vatten! Dessutom har jag lyckats med diverse pinsamheter i fredags. vilka dessa är berättar jag inte, men dom bjuder jag de som var närvarande på. det är ju bara själve fan att man ska behöva komma ihåg dom när alla andra klarar det så bra ändå=)

Jag har för övrigt fyndat. Jag är helt sjukt nöjd med mig själv! gick inom loppan med malin för att hitta ett par skidglajjor som hon skulle ha till afterskipartyt igår och bara råkar få syn på ett par skitsnygga enkla svarta stövlar i skinn med låg klack. Frågar loppantanten vad hon vill ha för dom. 20 kr.. TACK DEN TAR JAG!
Snygga är dom små rackarna=)


Lägger upp lite bilder som kompensation för mitt dåliga bloggande, och för er som fick hjärtklappning när ni såg den förra: Nej, jag är inte på tjocken (skulle va en jungfrufödsel isåfall:P) det är bara så man ser ut när man jobbar på 10 000 meter!


I poolen på hotellet i Krabi



På stranden på Koh Hong


Den helt fantastiska skylten på gatan i Patong =)



Nu ska jag packa klart och åka till CPH =)

ARRIVEDERCI!!

Magen...

Publicerad 2009-03-04 18:54:23 i All day, every day..,



Ni kan numera kalla mig svullo.. eller tjockis.. Miss Fatty går också bra..

Har aldrig varit så svullen efter en flygning,
trodde ärligt talat inte att min mage kunde bli så stor!
Men tro det eller ej, DET KAN DEN!

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela