FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Mankini!!!! AHHH!!!!

Publicerad 2009-06-19 13:01:57 i All day, every day..,

Fredag igen och tredagars-racet på jobb var avklarat. Jisses vilka dagar! Har skrattat tills jag gråtit varje dag. Senast igår när min kära kollega skulle gå med vår specialerbjudandevagn och får allt om bakfoten när hon annonserar: "Godis, glass (?), parfym!". Sen när sjutton började vi sälja glass på 10 000 meter??
Internt kanske, men ack så kul!

Om någon missat det (inte troligt men ändå) så är det midsommar idag och vädret håller äkta midsommarklass och är med andra ord skit. Men jag hänger inte läpp för det! Ska alldeles strax hoppa in i duschen så man luktar lite gott och sen bär det av till Höganäs där vi ska fira på Fam Björks koloni med midsommarbord och sen grillning=) Det är hög standard det! Men det känns som att det inte blir en allt för sen kväll för mig, har bara fått sova 5 timmar och har ont överallt. Men det kanske en nubbe eller tre får styr på....



Såhär kul hade vi i Malmö :D



.... och ungefär såhär såg jag ut för 1 timme sen (och känner mig fortfarande sån).

Ha en riktigt glad midsommar!

ARRIVEDERCI!!

Team spirit!

Publicerad 2009-06-18 10:46:59 i All day, every day..,

Helt otroligt vad kul ett jobb kan vara! Har haft ett par helt underbara dagar på jobbet med mina toppen kollegor! Har varit mycket sprall i benen och sommarkänsla i bakre köket dessa dagarna och massor av parapapapapapapa...!

AFT Galley-låten.. Bara så ni vet =)



Nu ska jag äta en gigantisk frukost och stryka uniformen,
sen bär det av igen!

ARRIVEDERCI!

Jag har en plan...

Publicerad 2009-06-08 23:54:06 i All day, every day..,

Nu har jag en plan, en ruskigt bra sådan dessutom.. Man kan till och med kalla den realistisk, och möjligen genomförbar. Och den sträcker sig inte typ 10 år framåt som mina planer brukar göra. Lite av planen är att inte ha en plan för det. Min plan är riktigt genialisk! Nu ska vi bara ta oss igenom den också =)

Destination unknown

Publicerad 2009-06-08 15:39:03 i All day, every day..,

Jag har en liten svacka i mitt liv just nu känner jag. En sån där man ifrågasätter allt man har, sitt jobb, sitt boende, tjaa.... sitt liv helt enkelt. Jag har en tendens att låsa mig själv när jag inte behöver det, känna mig tvungen fast jag inte är det. Av någon anledning så känns det som att jag har skrivit på ett livstidskontrakt med såväl TUI som Smarteyes, vilket är en helt snevriden tanke (som ni förstår), men det känns som att jag redan tittar tillbaka på mitt liv och tänker - jaha, det var såhär det blev, var det allt? Men det är det ju såklart inte.. Bara dumma jag som inbillat mig det. Jag har massor kvar att göra men jag måste sluta skjuta på det eftersom att det är NU jag ska göra det, leva och uppleva. Jag menar, jag blir ju inte yngre precis (inte för att jag är gammal, men ändå), mindre bunden, och jag har inte ens några garantier för att jag lever imorgon.
Så varför skjuter jag på det?

Så nu har jag bestämt mig för att jag ska börja ett nytt liv, ett prioriterat liv. Allt behöver inte nödvändigtvis ske på en gång, men jag behöver skaka om och få en nystart. Jag ska stressa ner och ta och lära mig att jag inte behöver veta vad jag ska bli just nu. Jag ska inte ha så bråttom med att ha allt i ordning, och jag ska absolut sluta känna mig låst. Och framförallt så ska jag börja ta mig själv i första hand och inte göra saker jag inte vill om det inte är så att jag verkligen måste. Jag ska sätta ner foten och börja leva i nuet, inget mer mañana mañana.. Inga mer skyldigheter, ingen mer prestationsångest, ingen mer bevisning och inga mer tvång.

Om ni ursäktar så går jag nu - jag har ett liv att börja leva idag =)

Skitdag...

Publicerad 2009-06-05 13:44:49 i All day, every day..,

Idag är ingen bra dag, idag är en sån dag man mest av allt vill skjuta sig själv i foten.
Såna dagar borde vara förbjudna enligt lag och bortplockade ur världshistorien.
Såna dagar som idag är såna man känner sig som minst i världen.
Och uppe på allt så är det dåligt väder fast att det är Juni.

Jag tror idag är en sån dag som jag ska dra täcket över huvudet igen och vänta
på att det ska bli imorgon för då kommer kanske allt att kännas mycket bättre.

J*vla skitdag...

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela