FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

If God made me, will Jesus save me?

Publicerad 2008-11-05 08:05:04 i All day, every day..,

Gud vad längesen det var sen sist nu..

Har redan varit uppe i hmm.. snart 3 timmar. uppe med tuppen idag. Förberedelde för att jobba omänskligt tidigt imorgon bitti. Vaknade lagom till att brygga en kanna kaffe och äta frukost till sluttampen på presidentvalet. helt sjukt egentligen hur ett val för en annan nation får så mycket uppmärksamhet här i Sverige. Klart förståeligt med tanke på USAs ställning i allmänhet och beträffande finanskrisen, men inte ens våra egna val får hälften av uppmärksamheten. Hur som helst, Obama vann, och vilken talare han är! Upp till bevis när det kommer till förändringen nu då. Go Obama=)

Resten av morgonen har spenderats åt att allmänt mysa med att klockan inte är så mycket och att jag har varit vaken en stund och ändå har heeela dagen framför mig! Har lyssnat på min nya favoritlåt på repeat. Det är förmodligen bland det finaste jag har hört. Riktig morgonlåt. Och snart blir det dags att plugga, bransch och produkt kunskap. Verkligen bara en upprepning på allt annat jag läst.

Hade mysmarathon häromdagen med lillasyster. Filmkväll med mat och godis, och sen en morgon med sconesbak och bamsefrukost. Gud vad hon är bra.. Och så vill jag slå henne för att hon är så snygg i sina glasögon och för att min favoritjacka (som jag typ aldrig använt) är så mycket finare på henne.




Var så goda och njut!!





JESUS, WALK WITH ME..

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela