FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

RIP

Publicerad 2008-07-27 16:18:46 i All day, every day..,

Jesus vad dålig jag har blivit på det här då =)
Skyller faktiskt lite på mitt nät som strulat helt sanslöst mycket senaste månaden.

Ligger just nu och har det för jävla bra.. i en solstol i pappas trädgård, med kaffet bredvid, glajorna på och ciggen i truten.. visst, fan, jag skulle juh sluta =)

Tog en sväng på helsingborgsfestivalen i torsdags. Ett nödvändigt ont om man bor här, dessutom måste jag juh ha min langos i magen. så sjukt gott så det inte är klokt. börjar bli nervös för kursen nu, bara 2 veckor kvar till start, sen ytterligare 4 veckor till så är man uppe i luften och kan kalla sig flygvärdinna. sinnesjukt..

Sista veckorna har det varit massor och ingenting. Jag har varit på kul i juli, tittat på grabbarna när dom kitar, festat loss, köpt bil (OHHHHH!!!), och lite såntdär. Har träffat honom med stort H, och är precis som vanligt ytterligare lite mer förvirrad än vad jag var innan (även om jag som vanligt inte trodde att det gick). ska se om jag kan lägga in lite bilder om mitt nät inte får tuppjuck, men det märker ni ju...

härom natten gick mormor bort.. känns så himla konstigt att veta att man aldrig mer får se henne, eller höra på hennes tjatter (för min mormor, hon kunde prata vill jag lova!). Men vi har ju varit förberedda på det här så länge, och när hon gick ner i koma så var det bara en tidsfråga. och så igår morse så gick hon bort. somnade in, lugnt och stilla. men jag är tacksam, för att hon får slippa lidandet, slippa ligga där och ha ont, slippa veta att cancern äter upp hennes kropp. Jag hoppas att hon har det bra vart hon nu än är, och att hon tittar ner här på oss någon gång ibland och vet att vi saknar henne och alltid kommer att minnas henne. Och fattas henne...

Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta..







Mina vänner är verkligen människor helt utan like. Varje dag med er är en dag av lycka och jag är så glad att jag har fått äran att finnas i era liv. Ni är allt man kan önska, unika, och jag älskar var och en av er högre än mitt eget liv. Försvinn aldrig, glöm oss aldrig, ett liv utan er vore ett liv utan mening..



du...

Publicerad 2008-07-22 00:16:37 i All day, every day..,

Varför gör det så ont när du går,
om jag ändå aldrig haft dig på riktigt?

Lovar att jag ska uppdatera imorgon, eller tja, när jag fixat med min krångliga dator.. Har massor med bilder att lägga upp.. Härliga moments från härliga dagar med härliga människor.. Men nu ska jag sova...

Godnatt

Sjökatt =)

Publicerad 2008-07-06 12:36:27 i All day, every day..,

Jag var nog väldgt trött igår, sov 11 (!) timmar inatt, och nu känner jag mig som om någon klubbat mig i huvudet.. Har blivit mycket sol och stek dessa dagarna, och igår toppade vi med hornbaeck (får inte till dom där danska ä:na på min dator).
Vilken härlig dag!

Kan juh börja med att berätta att det i fredags blev en helt sanslöst mysig grillkväll ute hos mia i ödåkra. god mat, gott vin och alla mias gamla vänner från ödåkra! och så petra och jag förstås=) det var tänkt till att bli en tidig kväll, men vi kom inte i säng förän vid 3! sen låg vi vakna av och till eftersom att det var så satans varmt, och vi hade såklart sveriges tjockaste duntäcken att sova med..

Igår blev det ju då upp kl 8.30 för att hinna ut till hamnen i viken 09.45 och möta upp de andra, lasta på båten, och iväg. det är så mysigt att åka över så, älskar det! sen blev det som sagt en lååååång härlig dag på stranden, mat på fiskrestaurangen, och massor av skratt! och är det fint väder nästa helg så ska vi åka över ett jättegäng till bakkenfesten, och det ska bli såå otroligt mysigt=)

Tack för den fina kommentaren, den värmer till tusen!
(vem av mina underbara vänner som nu skrev den) 

Lite bilder från igår!



Vart tog jag vägen?

Publicerad 2008-07-04 00:28:26 i All day, every day..,

Jisses, nu var det längesen jag uppdaterade här! Mitt internet har vart helt ding så jag har hållt på att bråka med fanskapet, vilket slutade i en omformatering av hela skiten!

Det har hänt massor och ingenting i veckan.. I Lördags firade vi Malin med kareoke, god mat och maaaaaassor med vin. Sen åkte dom in till stan och jag gick hem eftersom att plånboken var totaltom eftersom att CSN gjort fel med mina pengar och det fattades typ sådär 5500 spänn.. yeiii... eller inte.. (men tur är att problemet är löst och pengarna kommer imorrn!) I söndags blev det kalas för malin igen, men denna gång med släkten. mycket trevligt och åsas mat slår det mesta kan jag tala om!

I  Måndags kom Mia hem från sthlm, så det blev hampan och en cider eller två. Tisdagen började med en super frukost med tjejjerna och slutade i en fenomenal fylla och massor av rabalder, behöver jag säga mer? Kan ju berätta att mitt tillstånd var så illa att mitt smartaste uttalande den kvällen var; - Jag skulle kunna äta halva kön till frukost!
Dvs, IQn var grymt låg, hahah=)

Igår hade jag såklart en sanslös bakfylla men kan inte påstå annat än att jag förtjänade det så det var ryggläge heeeela dagen. Och idag har det varit strand och steka och sen en mysig kväll på hampan igen. De andra gick till Swea men jag gick hem.. Tråkig, jag vet, men det hände verkligen ingenting i min kropp och de andra låg hästlängder framför mig, så då kändes det som att jag kan lägga pengarna på nåt vettigare..

Sen vet jag inte vad som har hänt med mig. Inte för att jag någonsin påstått att jag skulle vara någon Kate Moss, men jag känner mig aldrig någonsin snygg längre. Jag undrar var de där dagarna/kvällarna tagit vägen, då man bara kunde känna sig helt fantastisk om än bara för ett par timmar. Självförtroendet är just nu i botten, och inget känns bra eller sitter snyggt. Såklart vet jag att det osexigaste som finns är en tjej med dåligt självförtroende (och på delad 1a plats, en som är så full att hon inte kan gå), men ibland så händer det. När man känner att man inte räcker till och man ser sig omkring på sina fantastiskt snygga tjejkompisar och undrar hur sjutton dom bär sig åt. Finns där inte bara ett litet piller eller nåt som lagar allt det där som är sönder på ett ögonblick? Och ett till som ser till att det håller ihop för resten av livet?

Vart tog jag vägen?

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela