FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Roadtrip

Publicerad 2008-02-19 11:22:55 i Allmänt,

Då drar vi till Oslo då! Om någon timme packar jag, syrran och mammsen in oss i bilen och siktar mot Norge. Ska upp och hälsa på tjocka släkten, framför allt min sjuka mormor och njuta av att komma bort ett tag, det känns behövligt för oss alla tre just nu faktiskt. Även om det inte blir så långt bort så blir det en break iaf.

För övrigt är jag nog världens bästa syster :D
Har varit så snäll och tvättat konstant i två dagar, men dock inte min tvätt utan övriga familjens! Och på toppen av allt har snorisarna mage att sitta bredvid tvättmaskinen och titta på medan jag tar in och tar ut DERAS tvätt, haha! Men vad gör man inte för sina favoriter..

Sååå.... Over and out för mig nu då, back on friday!


(och hörredu Mia, liiiite bättre har jag blivit på att blogga iaf!)

Idé?

Publicerad 2008-02-17 23:52:09 i Allmänt,

Hade det inte bara varit så mycket lättare för dig
om du bad mig försvinna ur ditt liv?

Shoe me!

Publicerad 2008-02-16 20:09:04 i Allmänt,

Sjuk och jävlig som en liten snorig 5 åring.. Det suger verkligen! Och allt är Mias fel, ska aldrig mer sova i närheten av henne :P Sitter nu hemma hos mammsen och väntar på att köra världensbästasyster och hennes vänner till Ekebo. Dom tiderna minns man med ett leende :D Har förövrigt tröstshoppat 2 par skor idag bara för att det är så synd om mig! Ett par beige vinterstövlar i skinn med ull i (megagossiga) och ett par klassiska svarta pumps (japp, ännu ett par) och allt kändes genast mycket bättre =) Tänk vad lite prylar kan göra med en, haha!

Imorgon så blir det ner till Eslöv, eller tja, Marieholm rättare sagt, för lite god lunch hos kära Farmor & Farfar. Dom e nog bästa farföräldrarna man kan ha! Och dom små grisarna lär va snorbruna, är precis hemkomna från en månad på Gran Canaria. VILL OXÅ!!! 

Usch nä, dags att röra på sig nu, annars vet jag en som ligger styckad i nåt dike för att hon är sen :P

Time (she wants revenge)

Publicerad 2008-02-13 15:28:37 i Allmänt,

Mina dagar flyter ihop, jag håller lixom inte räkningen längre. Känns som att det är fredag idag och en evighet sedan det va lördag sist och precis som att allting tar så mycket längre tid. Nästan som om det plötsligt bara sådär blev fler timmar på varje dygn, som för att jävlas med mig. Känns som att jag har varit otroligt instabil och fylld med ångest den senaste veckan.
eller är det bara den senaste dagen?

Broken feelings of dreams out of sight..

Publicerad 2008-02-12 23:31:34 i Allmänt,

Dagar som idag är såna dagar då man mest känner för att skjuta sig själv i foten. Jag kan verkligen inte förstå vissa människor i min närhet, hur dom beter sig och varför saker och ting blir som dom blir. Ibland kan man nästan undra om dessa människor bara väntat på att jag ska ge dom en ursäkt för att dra sig undan. Kanske är jag en rastlös själ som vill ha svar nu, nu, nu, kanske kan jag uppfattas som jobbig och helt styrd av mina känslor men sorry dude - that's me.. Som det sjungs i Gabriellas sång - JAG VILL LEVA LYCKLIG FÖR ATT JAG ÄR JAG. Inte för någon jag kanske borde vara. Jag kanske kan vara väldigt rakt på ibland, kanske gå händelserna lite i förväg och kanske göra större grej av saker än vad andra kan tycka att dessa ting bör vara. Jag önskar bara att jag någon gång skulle få uppleva att någon av dessa förvirrande människor kunde vara ärliga och raka mot mig, ringa upp mig eller konfrontera mig på annat sätt, och berätta den nakna sanningen för mig. Kanske ge mig en förklaring, en anledning, kanske bara be mig dra åt helvete. Det hade räckt. Då hade jag iallafall vetat och det är allt jag vill.
Nu, nu, nu och helst igår..

Let me know when you're lonely babe..

Publicerad 2008-02-02 19:15:30 i Allmänt,

Usch vilket väder det är ute! Trodde våren va på väg, men icke...
Malin har äntligen varit hemma och tyvärr åkt tillbaka igen. Va så härligt att se henne igen, saker och ting är lixom inte riktigt som dom ska när hon är så långt bort! Blev fullspäckat schema hela veckan och en helt otroligt bra utgång! Alla (förutom mia, haha) va på topp och det blev dans natten lång på tivoli =)

Har lovat köra syster till ekebo idag, har ingen lust att köra i detta vädret :S
Men jag har iaf världens bästa lillasyster, hon är helt makalöst bra! Hon gör mig glad :D

I turn the other way, I'll never turn you down, you turn me on...
Don't speak out every meaning!
I dont belong to you, you don't belong to me, so don't hold on too tightly...

The girl you see, standing in front of you is pulling trough,
cuz she belives in setting you free...

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela