FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

B-day

Publicerad 2008-08-23 11:17:54 i All day, every day..,

TACK ALLA FÖR UPPVAKTNINGEN IGÅR!
Jag tror aldrig min telefon har pipit så mycket förut =)
And btw, min vänner är fanimej bäst på hela jordklotet!
och ett litet instick till... mina syskon är guld rakt igenom <3

Alltså, igår var den min födelsedag, vilket alla var hundra medvetna om förutom jag som halft hade glömt bort det. har varit så mycket nu runt min kurs (som är tung men sinnessjukt rolig!) så det har inte vart första prio liksom, och dessutom är jag ju inte hemma.. hur som helst så tjöt telefonen i ett och man blir så glad för allt fint som skrivs och folk man trodde hade glömt bort en. hur som helst så hämtade pappa upp mig på skolan, sen åkte jag hemom och packade min grejor inför götet, sen åkte vi till hotellet i stan. sen gick vi ut och tog en öl (japp, jag drack öl!) och gick vidare och åt en supergod sallad. sen satt vi mest bara där och mös och pratade om släkten och när pappa var liten. älskar att höra om det, speciellt när man är på pappas hemmaplan och står på gatan han pratar om. sen var vi så slut att i bara gick upp på hotellet igen, och somnade som två stenar. sen nu på morgonen har jag ätit en smaskens frukost med massor av melon, avnjutit kaffe och cigg på elfte våningen med en fantastisk utsikt och nu sitter jag här. ska snart hoppa på tåget med en kurskompis till gothenbuuuurrg och en veckas skoj där. vill aldrig att denna kursen ska ta slut (även om man e sjukt peppad på att börja jobba och få komma upp och flyga), vi har så himla roligt tillsammans! kommer gråta som ett barn på graduation, när alla är så fina och glada.

Jag läntar faktiskt hem lite grann också. Mest till min säng, min bil och min familj. har lillasystersabstinens<3 och mina vänner, ska bli så skönt att komma hem och krama om er allihopa, fika och prata skit och umgås! om ni bara visste allihopa hur grymt mycket jag uppskattar var och en av er, jag har verkligen haft mest tur i hela världen som har er! tråkigt bara att jag är så dålig på att ringa nu, men det är så mycket, men tro för gudsskull inte att jag glömt bort er!

hepp, nu är det dags att kitta ihop sina prylar och masa sig ifrån sthlm..

ARRIVEDERCI!

Estocholmo!

Publicerad 2008-08-10 10:32:31 i All day, every day..,

Nu va det längesen igen, men det har varit så mycket. Mormor gick juh bort så har varit ett par dagar i Norge för begravningen. Den va jättefin.. Och mottagningen likaså.

Nu har jag hur som helst kommit upp till sthlm för att stanna en månad. Kursen börjar imorgon och jag äår så nervös att jag håller på att dö! Mötte mia på arlanda när jag kom upp i fredags sen åkte vi bara hemom och lämnade grejor sen in till stan. Shoppade lite, åt på pizza hut, och sen gick vi och tittade på Sex & the city filmen på bio. nästan straff på att jag inte sett den förän nu! sen gick vi runt lite till innan vi satte oss på Tures och tog ett glas vin innan vi såsmåningom åkte hem. Och sen igår så åkte vi till Farsta galleria (eftersom att mina skor endast verkade finnas där) sen åkte vi in mot stan igen där mia åkte och jobbade och jag fortsatte med min shopping. älskar sthlm, fina pojkar och fina kläder =) vid 19.00 kom jag tillslut hem (efter nästan 5 timmars ensam shopping) och bara dog på soffan. somnade som en sten vid 23.30, och nu sitter jag här..

Känner mig stressad i kroppen, fast jag har absolut naaaada bestämt idag. är väl för att det har varit så körigt i veckan och att man är kvar i den jargongen fortfarande, och det hjälper ju inte att jag är nervös. är fortfarande shoppingsugen, men har träningsverk i både armar och ben av allt springande och bärande på kassar igår. funderar på om jag ska ta mig ut till sollentuna och hälsa på min faster och mina kusiner.
hmm, får väl se var dagen slutar..

Nu ska jag läsa en bok iaf =)

ARRIVEDERCI!

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela