FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Teenage crime

Publicerad 2010-12-15 17:54:51 i All day, every day..,

Idag saknar jag en väldigt speciell person väldigt, väldigt mycket. Någon som gjort djupa intryck på mig under mycket kort tid. Snart är det Januari och jag längtar efter hans närhet. December kommer att gå fort...


Har gjort absolut ingenting idag. Var verkligen längesen jag hade en hel dag att göra ingenting på. Har inte ens krupit ur pyjamasen, bara myst. Fixat en del såklart, men inget man behöver sticka näsan utanför dörren för att göra. Underbart :)


Ville mest dela med mig av en låt som gått på repeat hela dagen. Kan inte sluta lyssna, den ger en sån där känsla i magen, tack världens bästa syster för tipset!



Ett litet hej

Publicerad 2010-12-14 16:34:29 i All day, every day..,

Nu var det, som ni ser, ett tag sedan jag bloggade sist. Mycket i huvudet, mycket runt omkring = lite blogg. Men har vi tur så har jag kommit in i ett bloggstim igen?

Landade från Thai i Lördags morse på skånsk mark igen och har haft ett par riktigt mysiga dagar sen dess. Tog mig raka vägen hem till underbara Johanna som bjöd på baconlindad kyckling till lunch (som Malin tydligen tyckte att hon skulle ha jordgubbssylt till) för att sen möta upp Mamma och syster hemma hos mig för en god middag, vin och mysprat. Vet inte vad det är mellan julen och mig, men vi går väldigt bra ihop. Älskar när det blir mörkt och allt julpyntet lyser upp. Får mig av någon anledning att tänka på mina nära lite mer och älska dom lite extra, om det nu är möjligt.



Idag är jag äntligen färdig med all julklappshandel och det blev riktigt bra tillslut. Konstigt nog så var mamma den hårda nöten detta året, brukar aldrig ha problem med henne, men i år hade jag verkligen inte en aning om vad jag skulle hitta på. Men nu är det iaf klart och kvällen går åt till att mysa med julmusik, pepparkakor och paketinslagning.


Arrivederci

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela