FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Graviditet, blåmärken och problematiska relationer

Publicerad 2010-03-31 17:37:49 i All day, every day..,

Ska man tro vad som sägs när man googlar drömtydning och drömmar om blåmärken så är det tydligen så att jag är utmattad, slutkörd och håller på att bli sjuk. ALDRIG I LIVET säger jag då! Sjuk kan jag bli sen, sista veckan i Maj passar bra i min kalender för innan dess har jag minsann INTE tid med några sjukdomar.


En annan intressant grej jag kollade upp var när man drömmer om graviditet. Ni som känner mig vet hur ofta jag drömmer att jag är på tjocken! Och har undrat vad det betyder. Självklart så kan det ha med att göra att jag lääääääängtar efter att få barn (jag vill VERKLIGEN INTE att det ska bli än på ett bra antal år, men längtar tills den dagen kommer då man säger "nu kör vi!") men det stod faktiskt något annat intressant också. Drömmar om graviditet kan symbolisera nytänkande i livet och förändringar. Sen stod det att om man drömmer att man slåss ofta med någon närstående och börjar blöda så betyder det att man har problem i relationen till den här människan. No shit sherlock.. Men tur är att jag har slutat slå den här människan så ofta på senaste tid, måste juh betyda att vår relation är på bättringsväg?


För foto på min gravidmage förra vintern tryck HÄR=)





Hade ett helt underbart träningspass på gymmet innan, härligt när man märker att man orkar lägga på mer vikter och göra fler rep. Har bokat "gym class" på tisdag om 1½v, ska bli najs!




Nu så ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig själv lite för imorgon. Klockan ringer 04.10 och då blir det gala hela vägen till Egypten och en god natts sömn i Norge innan jag är tillbaka på hemmaplan igen. Men vet ni vad? Datorn får följa med, så jag hör av mig =)




ARRIVEDERCI!!





Te quiero...

Publicerad 2010-03-31 13:41:15 i All day, every day..,

Sitter och lyssnar på några av Shakiras låtar, hennes musik är verkligen så mycket bättre på spanska, utan alla översättningar för att det ska låta bra.
När dom bara är som dom ska vara.


Jag önskar så innerligt att jag kunde prata spanska, det är ett språk som alltid tilltalat mig och jag har alltid haft en stark vilja att lära mig. Men framför allt så är det otroligt sensuellt språk, så många vackra nyanser, och "jag älskar dig" skulle jag kunna dö för att få höra varenda dag på det språket...






Godmorgon humöret

Publicerad 2010-03-31 09:04:36 i All day, every day..,

Denna morgonen började inte till fördel för mitt humör måste jag säga.. Vaknar tidigt och drar undan gardinerna. Det är en sån dag.. Ni vet när det är så mulet så man måste tända lamporna fast att det ska vara ljust? Och när det hänger regn i luften så mycket att man kan känna lukten av det? Men jag skrotar vidare, tänkte, jag sätter igång lite kaffe och startar upp dagen i lugn och ro med lite disk efter middagen igår. Såklart har dom stängt av det j*vla vattnet utan att lämna en notis om det... Som tur är så har jag alltid vatten i omsättning i kylen så mitt kaffe gick det ingen nöd på, men lagom till kaffekokarn berättar att den är klar så hör jag hur det rasslar till i kranen och vips så var vattnet där igen! Jag lovar att dom bara väntade på att jag skulle komma upp och stänga av det för att jävlas...

Men hörrni, vilken tur att mina problem aldrig är större än så?


Drömde helt sinnessjuka saker inatt. Måste googla drömtydning, vad det betyder när man drömmer att man är slagen gul och blå, kan juh hoppas att det betyder att jag ska vinna några miljoner på lotto, men det tror jag ju inte =)


Nu ska jag iaf packa min lilla väska ännu en gång, imorgon bär det av till pyramidernas land och sen en natt i Oslo. Var längesen jag var i Oslo nu, måste vart förra vintern jag var där sist (i jobb vill säga) men ska bli mysigt, vi är ett härligt gäng!



ARRIVEDERCI!




I <3 my shoes

Publicerad 2010-03-30 19:41:25 i All day, every day..,

Fick faktiskt inhandlat allt jag skulle på under en timme, tjohooo! Blev ett par jeansleggings från veromoda (sorry, mia, du har förstatjing på att ha på dig dom!), ett linne på H&M (som jag överväger att ge till min mamma för det hade vart galet fint på henne), en tröja (till min syster, är jag världens snällaste eller?) ett knallrött och ett svart nagellack och så det bästa - VÄRLDENS SNYGGASTE HIGH HEELS! Jag är kär, har vägrat ta av mig dom sen jag kom hem. För att vara ärlig så har jag på mig dom i skrivande stund =) Dom är så sjukt snygga och för att inte tala om sköna klacken till trots!



Bilden gör dom VERKLIGEN INTE rättvisa, jag behöver aldrig en man igen,
JAG HAR MINA KLACKAR!

Det där med klackar är det för övrigt bara tjejjer som förstår sig på, för jag vet då ingen man som förstår kärleken som en kvinna kan känna för ett par skor. Dom passar alltid vare sig du har en bra eller dålig klädesdag och dom ger dig alltid komplimanger. I <3 my shoes!


Fikan hos Sofi var supermysig, vilken lägenhet hon har fått fatt i! En stooooor luftig sekelskiftesvåning för ynkliga 595 000 :-, visserligen i Landskrona, men jag hade kunnat bo i Kiruna om jag fick flytta in i den!


Nu måste jag sätta fart, om en liten stund kommer mamma och syster och äter middag mig, jag älskar spontant middagssällskap! Så nu vet ni det, välkomna att våldgästa om ni blir hungriga =)



ARRIVEDERCI!!





Kissekatt och kissemiss

Publicerad 2010-03-30 13:50:59 i All day, every day..,

Kissar du på en katt blir det en kissekatt.

Misslyckas du och kissar bredvid blir det en kissemiss.



Jag älskar min pappas humor =)



Har varit helt underbar sol hela morgonen och nu när jag väl ska ge mig ut så blir det mulet, typiskt.. Ska susa iväg till Väla och shoppa lite, behöver lite nya heels, några jeans, fina toppar och nya nagellack! Sen bär det av mot LA för fika hos fina Sofi och lite tisdagsmys. Livet är bannemig alldeles för bra för att vara på riktigt =)






Hittade en bild på mig och Malin från förra våren. En av dom där tidiga härliga dagarna på året och vi promenerade ner till hamnen och slängde oss i gräset. Vet inte hur många timmar vi låg där och mös i solen, men härligt var det iallafall!



ARRIVEDERCI!!!




Ännu ett set kloka ord...

Publicerad 2010-03-29 19:58:38 i All day, every day..,

Även den mest lättsamma kvinna kan bli långsint.


Det är en sak att trampa en kvinna på tårna,

men något helt annat att trampa på hennes hjärta..



Ta det i åtanke killar så blir era liv mycket mer smärtfria =)

I'm in love!

Publicerad 2010-03-29 17:38:38 i All day, every day..,

Jag är kär i denna låten, den är såååå bra och har gått på repeat precis hela dagen så mina grannar är nog ganska trötta på både mig och min musik nu!

Hey, soul sister! =)

 




Nu hoppar jag i kläderna och kilar iväg till gymmet,
idag är det Bodybalance som gäller!






Today is the day...

Publicerad 2010-03-29 13:25:22 i All day, every day..,

Detta stämmer så väl in på min dag idag, en riktig fixardag!


Håller på att pricka av listan på allt vettigt och ovettigt som ska bli gjort idag och jag är på riktigt god väg. Vi har äntligen bokat resan till Chania, så den 8/5 bär det av på tjejsemester och det kommer bli galet härligt!


Har en bra känsla i magen idag, är uppspelt, det ser bra ut och livet är verkligen på topp! Tänkte jag ska ta tag i allt det där inför målningen idag också, färgprover (finns juh typ 1000 nyanser på vitt) och lite annat smått och gott. Har äntligen bokat in mig på min stenmassage jag fick av tjejjerna i födelsedagspresent och anmält mig till salesday. Och så har jag lite annat i bakfickan på gång, saker som inte hela världen behöver veta, men det kommer bli bra! Funderar på om jag ska ta och boka in lite sthlms biljetter inför min ledighet eller om jag ska vänta tills M har fått sitt schema. Men jag skulle juh faktiskt kunna stanna 4/5-23/5 ändå. Har en del att sysselsätta mig med där uppe. Och så hade en sväng till Norge vart trevligt..


Och så får jag förhoppningsvis mysbesök från kungsbacka ;)


Det kommer bli gala!!






Går på avslut och ror hem det här!

Publicerad 2010-03-29 09:22:20 i All day, every day..,

Drar i växeln med en gång såhär på morgonkvisten, ska boka in allt det där jag planerade för mig i Lördags, det måste juh få en plats i kalendern. Längtar tills allt är avprickat i slutet på året! Och vi börjar med något så nära som helgen,
den kommer bli galet bra =)



Detta är vad som strömmar ur högtalarna just nu, en gammal rackare
som är såååå mycket minnen...



 

 

 

 

 

En j*vel på 60 meter

Publicerad 2010-03-28 19:58:06 i All day, every day..,

Jag är verkligen ingen marathon löpare, däremot är jag en jävel på 60 meter...

Jag har verkligen inget tålamod i kroppen, saker och ting måste hända nu, nu, NU, annars så tröttnar jag. Måste få bollar tillbaka med en gång jag skickat iväg dom annars lämnar jag planket. Och det har jag nog från min pappa. Han är en minst lika rastlös själ som jag, och vi är nog båda två ganska krävande människor att ha i sin omgivning. Sjukt effektiva på korta distanser men kräver ständig bekräftelse för att orka det långa loppet. Man kanske skulle bli entreprenör? =)


Har just nu en del saker runt mig i livet som jag skulle behöva "skära bort", men är det för att det verkligen behövs eller är det för att jag sprungit mina 60 meter nu?


Den som lever får se,
nu ska jag äta pizza...




Is our secret safe tonight?

Publicerad 2010-03-28 16:03:20 i All day, every day..,

Frukosten var lovely! Verkligen inte varje dag man får hembakta scones och kaffe serverat till frukost, dagen kunde nog inte börjat bättre! Och lilla loppan Ellen har blivit stor tjej nu, hon är nog världens härligaste unge, en riktig liten spexare, ingen tvekan om vilka som är föräldrar där inte! Ska snart samla ihop mina prylar och min tvätt och masa mig ut till hålan jag kommer ifrån där lyxandet fortsätter.
Mammas hemmabakta pizza står på menyn.


Har helt fastnat i denna otroligt bra låten, The Muse - Resistance.
Hur kan man inte gilla den?







Och ännu en härlig Muse dänga=)









Enjoy!




Vi som känner skitgrisen

Publicerad 2010-03-28 09:25:25 i All day, every day..,

Nu är våren officiellt här, sommartid, tjohooo!!

Kommer bli en härlig dag idag, fullspäckat schema tills jag förmodligen stupar i säng ikväll, såna dagar gillar vi! Ska alldeles strax hem till Theresa och Björn på lite nybakta scones och kaffe, kan det bli bättre? Livet är verkligen på topp! Blev massor av fixande igår, planerade in en massa kul grejor och såg till att resten av året har roliga "delmål" så att jag hela tiden har något kul att se fram emot. Lite semester, gala och andra bus =)



Pratade med världens bästa Mia igår (som om vi inte brukar prata minst 100 ggr om dagen?) och ibland är hon sådär extra söt! Hon hade storstädsdag igår med tvätt och hela köret och denna gången fick hennes husdjur (läs gosedjur) grisen Pink också sig ett bad i tvättmaskinen!



Jag: - En ren gris är en glad gris, ingen vill ha en skitgris!

Mia: - Näää, han behövde verkligen bada, han luktade svin =)

Jag: - Ja, han såg glad och nöjd ut iaf! (tryck här för bilder på Pink)

Mia: - Jamen visst gjorde han! Han såg sur ut när han hoppade in, men visst ser han mycket gladare ut när han kom ut ur tvättmaskinen? Jag menar, andra kanske inte ser det, men du och jag som känner honom ser juh att han mår mycket bättre nu!



Jag vet inte många som har en så härlig relation till sina husdjur =)



ARRIVEDERCI!!





Smarta uttalanden =)

Publicerad 2010-03-27 14:10:30 i All day, every day..,

Hemma på hemmet igen, har avverkat 3 av de skandinaviska länderna innan lunch och väskan har exploderat i hallen.. Med andra ord är allt som det ska vara!


Som jag skrev igår så har vi helt otroligt kul ihop på jobbet, skrattar hela tiden och bara har det bra. Men det är nog för att vi följs åt i alla ihåliga svackor.

Konversation i köket;

T: - asså, Lejon, det är juh inget stjärntecken, det kan det inte vara, det finns juh inte ens!

L: - Är det inte? eller va? hur menar du nu?

T: - Neeeej, inte i sverige, vi har väl inga Lejon?

Jag: - Men jag är juh Lejon?

T: - Trams, Lejon finns inte i Sverige. Det finns Vattumän, fiskar, jungfruar (rabblar alla). P, har ni det i Finland?

(P ser frågande ut, och tittar på oss som om vi har hål i huvudet)

T: - Där ser ni, inte i Finland heller!

Jag: - hahahahaha, jag är med dig T, det finns inga Lejon i Sverige, men det finns väl inga vattumän heller?

T: - Jooooo, dom tog nog bara tjänstledigt...

L: - Nu fattar jag ingenting, jag hämtar Veckans NU så ska vi se... (Hämtar tidningen)

L: - Titta, där e juh Lejonets horoskop!

Jag: - Åhh, jag e Lejon, vad står det?

T: - Men vafan, kunde du inte sagt det från början!! Då finns det juh Lejon?

Jag: - Jaaa????



Det är det vettiga vi diskuterar =)
Och sen kom vi fram till att vi har lite kommunikationsproblem.

På stranden;


T: - Vad händer mer nu på stoppet då?

P: - Jag har bokat tid, ska åka och golfa...

Jag: - Men gud, är inte det typ asvarmt och göra det mitt på dagen? När ska ni dit?

P: - Phuket town..

Jag: - ahaaaa... Vem ska du golfa med då?

P: - Kl. 13.30

Jag: - Jahaaa... Ohh! Förresten, jag shoppade detta igår!

P: - Vart köpte du den?

Jag: - 700 baht!

T: - För helvete! Kan ni svara på varandras frågor och föra en sammanhängande konversation man förstår istället!?!?!?

Jag och P i munnen på varann: - Vaahhh? Nu fattar vi inte, vadå osammanhängande?



Sen är det massor med mer som har hänt i veckan, men det skriver vi inget om här,
ni som känner mig får höra ändå ;)


Jag köpte förresten en superfin liten partyväska och EN NY PLÅNBOK och så har jag beställt min älskade väska hos väsktanten för avhämtning om 2 veckor, äkta Mullberry från Thai, dvs, inte äkta någonstans alls =)





Nu är jag superhungrig, så jag orkar faktiskt inte sitta här något mer just nu,
ni kanske får höra mer lite senare!


ARRIVEDERCI!!







Helt galet!

Publicerad 2010-03-26 22:28:30 i All day, every day..,

Jag tror inte att man kan ha så kul på jobbet som vi har, det borde nästan vara olagligt att skratta så mycket, det är galet! Har en del saker att uppdatera om men just nu så är jag så trött så att jag snart åker av stolen. Och det vore juh sorgligt att vakna på golvet när man har en uuuuunderbar hotellsäng att sova i, eller hur? ;)

Så ni får helt enkelt hållas till imorgon, men då ska ni få höra...



ARRIVEDERCI!!



Sthlm eller skåne? Det är frågan det...

Publicerad 2010-03-25 11:33:07 i All day, every day..,

Insåg precis att jag har väldans massa lediga dagar när jag kommer hem härifrån, så man kanske skulle ta och göra något av dom? Eftersom att Mia är ute och flyger så blir det lite svårt att bestämma sig, måste juh veta att hon är hemma något först =) Sen om hon är hemma så har jag ju såklart lite beslutsångest att ta tag i också innan det blir någon flight upp...


Sista kvällen i Thai för denna vändan och det är shopping som är högsta prio ikväll. På listan står converse och en plånbok, måste ha en ny plånbok, så det blir till väsktanten och ha mig.. Och visst ja, chips! Har lovat köpa chips till en kompis pojkvän, konstigaste förfrågan jag fått får jag säga!


Vi hörs i Finland!
(om inte jag får tråkigt ikväll)



ARRIVEDERCI!!!






En klok man...

Publicerad 2010-03-24 18:49:26 i All day, every day..,

Igår sa vår styrman, numera omdöpt till  Mr Swift, en mycket bra sak:

"- You have to chase a girl until she catch you"

Mycket kloka ord från en mycket klok man måste jag säga!

Speciellt när resten av det som kommit ur våra munnar detta stoppet har varit mindre smarta ting, rent av totalt obegåvade...



Jag har bestämmt mig för ännu en sak. Jag har slutat VÄNTA på folk. Helt värdelöst! Var påväg ner till stranden vid 09.30, skulle bara stanna till vid frukosten och se när dom andra skulle komma ner. Vet ni när jag kom fram? 11.30!!! Och det tar max 5 min och gå... MAX!


Men när vi väl kom ner så var det himla mysigt. Stod ute i havet och pratade mig skrynklig med Zacharias när jag plötsligt känner hur något kravlar till runt foten och nyper till i stortån, riktigt hårt dessutom! Jag tjöt och hoppade högt vilket han också gjorde av min reaktion och folk trodde nog inte vi var riktigt kloka. Så jag simmade in tills det va 1 dm djupt. Alternativet hade vart att Z hade fått bära mig, men det hade vart alldeles för pinsamt när folk hade fått höra varför =)


Och kvällen har vart fantastisk! Vi firade en kollega som fyllde år på en restaurant som heter 9th floor, verkligen att rekommendera! Öppet ut så det känns som man sitter på en überfancy takterass med utsikt över patong och maten var bara himmelsk! Och gud vad vi har skrattat...





Tanya får lite fotskrubb på beachen!





Någon som fann min vattentäta kamera otroligt fascinerande...




Sängläge.....



ARRIVEDERCI!!!





Frieri, Iphones och jätteräkor

Publicerad 2010-03-23 16:25:13 i All day, every day..,

Idag har jag bestämmt mig för 2 kanske vettiga ting. Eller, bestämmt mig gjorde jag nog för längesen, men jag blev inte medveten om det förän idag. 


1. Jag ska bli friad till, inte förlovad med... Hela klassiska skolan, inte en aning om det innan, ringen, ner på knä, hela baletten. Inget; - Ähh, ska vi gå och köpa ringar eller nåt? Nänänä, här ska det frias minsann.


2. Jag ska köpa mig en Iphone. Kom ner i repan och där sitter alla pojkarna med sina mobiler, förlåt, Iphones, uppe och leker. Och eftersom man ändå ska skaffa ny lur så varför inte? Man vill ju inte ha mindervärdeskomplex heller, jag faller för grupptrycket.... Hejdlöst =)



Vilken glidardag det har varit idag, kom ner på beachen lagom tidigt och bara mös med mina härliga kollegor. Tog sista timmen vid poolen sen blev det massage och den vanliga maten på No 5. Och jag har sett dom största räkorna ever. Tanya åt upp dom.. Alla 3.. och den sista gick knappt ner. Förstår ni hur stora dom var då?






Vad är en dag på stranden utan Starbucks?



ARRIVEDERCI!!!





04.22

Publicerad 2010-03-23 03:10:33 i All day, every day..,

Nu ligger ni där hemma och sover såååå gott medans en annan hunnit med både gymmet, långfrukost och slå ihjäl en timmes tid. Vaknade som ett skott 04.20 så vad tusan ska man göra? 


 


Tänkte, jag kan lika gärna riva av plåstret fort, såååå, nu har ni alla sett mig från min absolut gräsligaste sida. Kl 01.00, svensk tid, på gymmet med ringar under ögonen, svettig och j*vlig.=)


Nu ska jag hoppa i bikinin och gå ner och möta Jääässica på beachen!



ARRIVEDERCI!!




Finaste!

Publicerad 2010-03-22 17:16:48 i All day, every day..,

Nu så har jag fått i mig min älskade Chicken cashewnut och supergoda Fried shrimps with garlic and pepper på No 5. Sen blev det fotmassage och lite shopping. Det bästa med det här stället är att saker och ting kostar ju inga pengar! Köpte bl.a. en dagcreme (måste juh ta hand om mig nu när man börjar bli rynkig), sminkborste, bodybutter och lite annat smått och gott och har fortfarande inte betalt mer för det än vad bara cremen skulle kostat hemma. Det är great!






När jag landade imorse (vi ligger ju 6h fram här) så fick jag förutom några roliga historier från pappsen ett sms som gjorde mig sååå himla glad!


"Hej världens finaste vän! Hoppas flygningen gick bra.
Skulle bara säga att vi saknar dig<3 älskar dig, massa pussar"


Sådär bara utan att jag gjort något särskilt för att förtjäna det. Jag har verkligen världens finaste vänner, hur skulle jag överleva utan dom? Tack, verkligen, ni förgyllde min dag, som alltid!


Nu blir det sängen, imorgon; träna - frukost - BEACHEN!!



ARRIVEDERCI!!!

Äntligen!

Publicerad 2010-03-22 05:41:10 i All day, every day..,

Nästan lika bra som att vara hemma! Faktiskt så är det underbart varenda gång man kommer hit, till det vanliga rummet (alla ser juh likadana ut), den vanliga personalen och det helt vanliga Patong!





Nu ska jag hoppa ner i sängen en timme eller två sen blir det poolen, thaimat och en lååååång skööööön helkroppsoljemassage. Någon som är avis?? =)



ARRIVEDERCI!!!




Ny dag, nya tag!

Publicerad 2010-03-21 10:58:03 i All day, every day..,

Ny dag, nya tag!




Har nyss vart nere och ätit en underbar frukost här på hotellet, den är inte att skoja bort! Så nu blir det en timmes extra vila sen hopp i duschen och på med trolleydolleysmajlet. Har en känsla av att det kommer att bli en riktigt bra dag, en riktigt bra vecka, så det ska bli kul! Iofs så är det alltid kul=)


Har lite småabstinens eftersom att Mia är i Oslo och besöker tjejerna, vill så gärna vara där jag med och mysa, och dessutom har jag ingen att ringa och skvallra med 20 ggr om dagen när hon är borta!


Vi hörs i Thai!



ARRIVEDERCI!!!!



Det lönar sig att le till killen i repan =)

Publicerad 2010-03-20 19:57:40 i All day, every day..,

Har nu installerat mig på hotellet i CPH, ätit deras tokgoda ceasarsallad och parkerat på rummet. Så det är nu dötiden börjar. Men... som tur är så var killen i repan så himla gullig! Hade missat att vi inte hade fri tillgång till internet på detta hotellet men då alla hade olika uppfattning så gick jag tillslut ner i repan och frågade. Och fick svaret;


- neeeej, tyvärr, bara Cockpit och Pursern som har det, ni andra i kabinen har halva priset.
 

Men jag log... och log.... och så log jag lite till... (jag gjorde helt enkelt det jag är tränad att göra, haha) Och då tittar killen i repan på mig och räcker över en liten voucher och säger;


- Men för dig så är det gratis, jag ringer dig när jag ska på semester!


- Åhhhh, tusen tack, du räddade just min kväll! sa jag och kilade snabbt upp till mitt rum igen.



Det lönar sig helt klart att le till killen i repan! =)


Nu så ska jag hoppa ner i badet och mysa till det lite, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda som bot på min tristess.. Förresten, min syster är det roligaste jag vet!

Klicka och läs HÄR


ARRIVEDERCI!!

Blandade känslor

Publicerad 2010-03-20 13:29:18 i All day, every day..,

Är helt mörbultad idag, körd genom en köttkvarn och ihoppusslad igen. Drömde helt sjuka saker inatt, badade med delfiner (vilket iofs var jättetrevligt) men i övrigt så var allt mest en enda röra. Håller på att packa och plockar vuxenpoäng med att lägga in räkningarna redan nu för att inte glömma bort det. Shit, man kanske är gammal? Lämnar än en gång Sverige för ett varmare Thailand och denna gången blir det lite extra skönt. Går runt mycket där uppe av diverse ting så ska bli skönt att få ett break hemifrån och räta ut allt som rör sig. Det är delade känslor med att säsongen snart är slut. Sommarproduktionen är superkul och har massor med fördelar med sig, bland annat kortare dagar och att man kommer hem lite oftare. Men vintersäsongen är ändå vad den är, Thai är Thai och denna delen av året hänger ihop med min första förälskelse i arbetets skönhet. Men vilken tur att det alldeles hundra procent blir vinter efter sommar och höst, och sommar efter vinter och vår? För då får man det goda av allt=)


Nu så ska jag slänga ner det sista i väskorna, äta lite lunch och bege mig iväg,

mitt underbara jobb väntar!

ARRIVEDERCI!!

 




A cracked smile and a silent shout...

Publicerad 2010-03-19 11:05:55 i All day, every day..,

Kan någon förklara för mig hur det kommer sig att en säng man alltid sovit själv i plötsligt känns tom och ensam?

 

Har som ni ser fixat till headern på bloggen så alla vi laptopanvändare kan läsa den ordentligt! Märkligt, att det såg hur bra ut som helst på hennes dator och helt fel på andra? Men hon e bra loppan, världens bästa! Hon tog en serie bilder på mig, och har nu kommit ner till 3 potentiella bilder. Detta är en av dom, frågan är bara;
svartvitt eller färg? Vad säger ni?








Nu ska jag ta och äta lite frukost och hoppa i skorna och gå och träna!



ARRIVEDERCI!!!




<3

Publicerad 2010-03-18 13:42:56 i All day, every day..,

Vad skulle jag göra utan min älskade vän?

Hon räddar bannemig mitt förnuft varenda gång jag tappat det,
tack för att jag får ha dig i mitt liv! Annars hade jag nog vart knäpp vid detta laget =)






<3


Godmorgon Torsdag

Publicerad 2010-03-18 12:13:59 i All day, every day..,

Förlåt för den lite halvkassa uppdateringen men har varit fullt upp här, har fått sthlmsbesök så det har varit lite tight med tid för sånt här!


Gårdagen bjöd på massor av godis och raka vägen till Filmstaden. Fick äntligen se Alice i underlandet och den vart nästan lika bra som jag förväntat mig. Precis som förra gången det blev 3D bio så toppar glajjorna allt, sinnessjukt vad fula dom är! Efter bion ramlade vi vidare till Bara Vara för ett par glas vin och lite onsdagslyx, det är verkligen charmen med mitt jobb, man har ledigt lite hit och dit och Lördag kan vara precis vilken dag i veckan som helst!


Visst ja, glömde lägga ut en bild på mina fancy underkläder jag införskaffade häromdagen! Blir glad när jag ser dom, ska nog fortsätta uppgradera garderobens intima delar lite mer=)






Fina va?



Nu så ska jag vänta på att Mia ska bli färdig på gymmet så vi kan ta våran dagliga morgonuppdatering (av de 4 obligatoriska) sen ska jag också hoppa i träningskläderna och strosa bort till SATS. Beach 2010 säger jag bara. By the way, har jag berättat att jag och Mia snart åker iväg på semester? Det ska bli såååå najs, en vecka till Chania, bara sol, mys, vin och tjejgöra! Mina lediga veckor kommer vara full fart och jag älskar det!



Något jag däremot inte älskar just nu är min bil. J*vla skit säger jag bara. Det är en lampa jag absolut inte vill ska lysa som lyser ändå, och det vet vi ju allihop, när en lampa lyser i en bil så blir det dyrt! Inte precis min favoritpost i bokföringen...



Nu ropar kaffet!



ARRIVEDERCI!!!

Välkomna hem till mig!

Publicerad 2010-03-16 12:36:59 i All day, every day..,

Är sååå pepp inför min ledighet, har sanslöst mycket att ta tag i men det kommer att bli så himlans roligt! Hela lägenheten ska målas om och fixas, alla rum ska bli vita, precis som en del möbler som har fått vänta på våren för att bli vita. Vill ju inte gärna måla om en etta när man inte kan sova någonstans utan att bli förgiftad av målarfärgslukt! Men snart är huset i Höganäs klart och möblerat så då gör jag som alla Stockholmarna - flyttar ut till gamla lerberget under semestern... Annars så börjar saker och ting falla på plats i hemmet här, har hallen kvar, men den tåls att tänka på, vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Köket står still tills det är målardags, sen blir det andra bullar! Alla skåp blir vita med beslag istället för dom där fula IKEA knopparna (sorry Mia), ny spis och eventuellt nytt matbord. Om jag har energi och det inte blir för mycket projekt så ska även toaletten få sig en makeover med nytt badrumsskåp (på nytt ställe), nya hyllor och ny färg! Och visst ja, ny TV.. Som ni kan se så är jag förmodligen den enda i Sverige som fortfarande har en "tjockTV", men det har liksom inte varit på någon priolista precis. Och så tycker jag att sånt är sanslöst trist att handla, hur vet man vad man ska ha? Finns alldeles för mycket att välja på...



Eftersom att det ska hända en del så tänkte jag lägga upp lite bilder så jag kommer ihåg hur det såg ut. När det väl blir rätt så glömmer man hur det har sett ut.















Usch nej, nu rinner tiden iväg! Ska ta mig bort till gymmet och träna lite, sen blir det ut till Höganäs (igen) och lämna av lite grejor som ska parkeras på Mammas vind.


ARRIVEDERCI!!







Poliser och underkläder...

Publicerad 2010-03-14 21:12:17 i All day, every day..,

Idag har varit en allt annat än givande dag, om än härlig. Som ni såg så försökte jag mig ut i Pålsjöskog för en powerwalk, blev snarare pensionärsgång. Överskattade vädret en aning så all kraft gick åt att undvika att göra en ytterst ocharmig manöver som hade slutat på ändan.

Begav mig sen ut till väla för att handla underkläder, kännde att jag behövde göra en top up i min garderob eftersom att jag så gott som gått och blivit nunna. Men varför går sexlivet ut över garderoben? Man känner juh sig 100000 ggr snyggare med härliga underkläder, även om ingen ska få se dom. Så nu är min garderob närmast kroppen betydligt mycket hetare!

På väg ut till H-näs och mammas köttfärssås hände något som aldrig hänt mig förr. Jag blev stoppad.. Av polisen! Kände hur knäna började skaka och den där klumpen i magen växte sig större, jag menar, tänk om något är fel utan att jag vet? Det är juh ändå polisen.... Men som tur är så var det bara en kontroll, om än min första, och konstapeln fann min lycka väldigt lustig.


Polisen: - Körkortet tack..


Jag: - Så gärna så! Det är första gången sen jag fick det som jag får visa det! (överlycklig och ler från öra till öra). Ska bara rota ut det, det har liksom fastnat eftersom att jag aldrig får visa det för någon (och slänger ut alla andra kort först för att bråka ut körkortet).


P: (Skrattar) - Jaså, se där ja! (Tar fram blåsmanicken) Då ska du få blåsa också, antar att det är första där med? (Jag nickar) Djupt andetag och blås tills det slutar pipa.


P: - Sa du att det var första gången?


J: - Jaaa??


P: - Haha, då har du klarat dig bra, 4 år för att hålla på den lyckan va!? Ha en trevlig dag!


J: - Tack detsamma! (Sa jag, och samlade ihop mina knän och körde ut.)


Till sanningen hör att jag faktiskt fick visa mitt körkort innan jag ens hade fått det. Eller, jag hade fått det, men bara lappen och inte kortet. När jag smällde pappas sprajsans nya bil, 1a veckan. Men det kan man juh inte gärna säga till konstapeln heller =)










Vårminnen

Publicerad 2010-03-14 10:11:06 i All day, every day..,

Som alltid när vårvädret börjar komma igång och solen lyser in genom fönstret så sätter mina minnen igång. Herregud vad mycket minnen man har! Men våren har liksom alltid varit vår tid, vår grej, då vi har det som bäst. Våren innebär alltid löften på något sätt, man börjar på ny kula, ett bevis på att det nya året är ett blankt oskrivet papper. När vi var små så betydde våren Påsklov, första inlinesturen, och att man snaaart kunde vara nere på Kvickbadet igen. Nu när vi är äldre betyder våren förändring, semester, planering och att man äntligen kan vara ute i solen och umgås igen. Och det betyder att vi vässar vår vänskap till att bli sitt yttersta, sitt bästa, även om den alltid är oslagbar annars!


För er som inte hängt med så är vi ett lagom antal tjejjer som hängt ihop som ler och långhalm sen vi först sågs. Den som vart med längst är Johanna, vi har hängt ihop sen förskolan, och aldrig tappat bort varandra på vägen. Sen har dom andra bara glidit in i gruppen, utan att man kan sätta fingret på när det egentligen hände, när det blev vi på riktigt allihop, det bara föll sig så naturligt.


Och som någon sa; - Vänner är den familj du själv väljer!
Så nu är vi en stor härlig familj, med alla mammor, pappor och syskon så blir vi ganska många=)






 





Nu ska jag ut i solen och ta in våren!


 

 

Mys

Publicerad 2010-03-13 19:29:41 i All day, every day..,

Promenaden slutade i storstädning istället, så nu är hela lägenheten skinande ren, tömde till och med badrummet och skurade kakelplattorna, det ni!

Nu har jag precis avnjutit en ljuvlig pasta bolognese med vitlöksbröd och kvällen fortsätter med mys i soffan och melodifestival (hör och häpna!)


Ha en fab lördagskväll!


ARRIVEDERCI!!

Grillat och sconesbak!

Publicerad 2010-03-13 13:13:20 i All day, every day..,

Eftersom att jag var ute och rännde hela dagen igår så fick det bara bli mobiluppdatering, men nu ska ni få texten också! Började som ni såg morgonen i Mölle, köpte med mig bullar och fika och bara mös med Johanna. Sen bar det av vidare in till höganäs, upp till Malins mamma som är världens bästa som bjuder på kaffe OCH sätter min p-spruta. Bara så ni inte tror att jag har fått botoxfeber, haha! Näää, fy, det får vänta, rynkorna må vara på ingång men här ska vi minsann åldras med värdighet, inget pillowface för mig tack!


Därifrån tog vi dunken med rödvin med oss och hoppade på bussen till Viken och Johannas mamma. Ganska sanslöst vad vi tjejjer har för relation till våra mammor, vi umgås allihop, fikar hos varandras mammor, med eller utan varandra och bara har det bra. Jag är lyckligt lottad som har så många underbara extramammor att vända mig till!


Som grädden på moset så bjöds det på mat, men inte vilken mat som helst utan GRILLAT!! Tillsammans med fetasallad, bearnaisesås, vitlöksbröd och potatisgratäng så var det nog det godaste jag har ätit på länge! Kvällen bjöd på vin, Irish coffe, skratt, gråt och vilda diskussioner innan Johannas pojkvän kom och hämtade upp oss och såg till att vi kom hem.


Nu på morgonen kommer jag hem till stan till 3 små loppor som ligger och grisar i min lägenhet. Det var tider det när man var 16-17 år, då var man i sitt esse! Bullmamma som man är fick man ju se till att dom fick lite näring i sig, vilket ledde till sconesbak och mina monsterbullar.


Nu blir det hopp i träningsskorna och ut på en långpromenad i Pålsjöskog. Solen skiner och våren är på väg så det blir bara ut och njuta!



ARRIVEDERCI!!



Syster till syster snack

Publicerad 2010-03-11 22:22:32 i All day, every day..,

Min underbara syster låg hemma idag med feber,
huvudvärk och visdomständer på väg ut:


Syster: - Jag är hemma, är sjuk..

Jag: - Har du ont, är du döende?

S: - Nä, bara i huvudet..

J: - Jaha, så du är sjuk i huvudet?

S: - Jaaaa, det gör ont att bli klok!



Märks knappt att vi är döttrar till vår pappa,
humorn ärvde vi, den saken är säker =)



Stuck in Wonderland

Publicerad 2010-03-11 17:19:17 i All day, every day..,

För er som inte visste det så är jag ett stort Tim Burton fan. Tycker att han är ett geni, hans "stop-motion" filmer hör alla till favoriterna och nu bara måste jag gå och se Alice i underlandet! Har helt fastnat i Soundtracket redan så det kan juh bara inte slå fel, och dessutom är den i 3D! Lovely=)


Någon som är sugen på att följa med?

Rehab

Publicerad 2010-03-11 13:23:58 i All day, every day..,

Godmorgon världen! (eller god middag)
Börjar dagen med arbetsrehab, resorb, multivitamin, en nyttig shot och såklart - KAFFE!


Har precis klämt ner mig i ett utav de snyggaste par jeans jag äger, för första gången på ett år, det är lycka hörrni! Ska snart bege mig ut till hålan jag kommer ifrån och fika med Johanna som kommit hem, sen blir det systersmys och mammaståhej för hela slanten! Behöver verkligen träffa min familj nu, känns som att man landar då på något sätt, man får lov att sluta tänka liksom. Och det passar mig bra idag! Sen är det långledighet som gäller för mig. Ledig ända fram till lördag e middag nästa vecka (!) bortsett från en kort dag på söndag. Ibland är livet lagom lyxigt!


Som ni ser så har min underbara syster gått bananas på bloggen och det är såååååå fint, enkelt och lagom, precis som jag vill ha det! Men hörrni, vill ni göra mig en tjänst? Det är nämligen så att det ser toppen ut från hennes dator, men på min så går headern ihop med inlägget, vilket är mindre najs.


SNÄLLA kommentera och berätta hur det ser ut för er?



Makeover

Publicerad 2010-03-09 12:46:23 i All day, every day..,

Pojkvänner verkar vara nya trenden, man kanske skulle skaffa sig en?

Min blogg ska få en makeover nu, vad som helst är bättre än det som är, den ser hemsk ut. Så min fantastiska syster ska ta och ge den ett upplyft.





Tack tack tack!!
 

Ge mig sommar, sol och tjejmys!

Publicerad 2010-03-09 10:37:37 i All day, every day..,

Usch, vilket ruskväder det är ute! Hade tänkt att gå ut på en promenad i skogen, men det är ju inget mysväder precis. Och inga roliga pass på gymmet heller. Så vad tar man? Pest eller kolera? Blev sittande ännu en dag igår på gamla jobbet och drack kaffe. Hur normalt är det att man hänger på gamla jobbet egentligen? Saknar mina kollegor där hur mycket som helst, så det är så mysigt att komma dit och tjattra lite när man inte har något annat för sig!


Idag kommer älskade Johanna hem! Känns inte som att tjejerna har vart borta så länge men det är faktiskt ett par månader redan. Antar att det är för att dom kommer hem på besök titt som tätt, vilket jag är väldigt nöjd med. Nu längtar jag bara efter vår och sommar, rosévin på hampan och strandmys. Och ledighet! Vet inte när jag hade semester mer än en vecka sist, men nu så! Och den ska avnjutas med nöje. Och så ska lägenheten målas om, tog mig bara 2½ år att bestämma mig för att jag ville ha vitt på alla väggar, jag lider nog av 1a gradens beslutsångest=)


Jag och Johanna på HBG festivalen 09

På Hampan sommaren 08 (?)


Nu så ska jag ta och städa undan lite här, sen så får vi
helt enkelt se vad dagen har att erbjuda!



ARRIVEDERCI!!!



En komplimang som slår alla andra!

Publicerad 2010-03-08 19:10:53 i All day, every day..,

Glömde juh berätta, jag fick den absolut finaste komplimangen man kan få som flygande igår! Klockan ringde 04.00 igår, hoppade upp ur sängen och susade till jobbet kl 04.45. På väg hem från Tenerife, sådär runt 19.00, tar en passagerare tag i mig:


- Ursäkta mig, men jag måste fråga dig en sak.


- Jaa?? svarar jag.


- Vad använder du för parfym? Du luktar så otroligt gott, så fräscht liksom!


- DKNY Be Delicious! svarar jag med ett brett leende.



Ni anar inte hur underbart det känns att få höra att man luktar gott och fräscht
efter en så lång arbetsdag, när man känner sig allt annat än just fräsch=)



En väldigt klok konversation...

Publicerad 2010-03-08 10:27:47 i All day, every day..,

Herregud, är helt död idag, drack nog på tok för lite vatten igår (som vanligt), varför lär man sig bara inte?? Hade en helt sanslöst rolig dag på jobbet igår, vi skrattade så vi höll på att dö, mina kollegor är verkligen helt fantastiska människor! Det märks så tydligt när vi är ett järngäng, vi fick så otroligt mycket fina komplimanger av våra resenärer igår, underbart!


En otroligt smart konversation i köket igår...

G: - Nämen! Jag har glömt mina annonseringslappar!
J: - Du kan få låna mina, men akta dig, det står fortfarande God Jul på dom
så säg inte det för guds skull!
G: - Vad ska man säga då???
J: - Hmmmm.. Glad påsk kanske???
G: - Neeej, det är inte påsk än juh.....
A: - Kan man inte säga glad vecka då??
J: - Haha, då får vi applåder av alla damerna iaf, HAVE A HAPPY PERIOD!!

Så kan det bli =)







Har klurat ut hur man mobilbloggar nu, vart ju inte så svårt som jag trodde, så nu blir det mycket mer uppdatering kan jag lova!


Ditåt? Nej, ditåt! Jaaa? Ditåt???

Publicerad 2010-03-06 18:18:26 i All day, every day..,

Har nu kommit hem från min Thailandstur och den efterföljande Stockholmturnén. Veckan som har gått har verkligen vart galet rolig! När jag landade i huvudstaden så mötte finaste Mia mig på T-centralen så åkte vi hem till henne där jag möttes av färdig (och underbart god) lasagne, framdukad på ett bord med rosenblad, vinglas och tända ljus.. Och det bästa av allt, en present, Victorias secrets fantastiska bodysplash Love spell!! Hon är verkligen världens bästa pojkvän när man inte har någon! Sen mös vi, somnade gott och började en ny dag i Stockholm med fint väder. I torsdags blev det shopping, latte och försök till att boka resa, men idioten som satt på ticket var så dryg så det slutade med att vi gick därifrån. Hur som helst, väl hemma bestämmde vi oss för att göra oss fina, gå ut och äta sushi och ta ett glas vin... Yeah, right, som om.. Efter att man satt på sig ansiktet kom vi fram till den superbriljanta idén; Vafan, vi skiter i sushin och går rakt på vinet! Så det fick det bli. Mötte upp Lucas och co + Jojo och co på soapbar sen blev det full rulle kanelbulle hela vägen rakt in i kaklet! Efter att vi dansade vidare till Surecompaniet för att avsluta kvällen spårade kvällen ur till något helvilt, någonstans mellan vinet och shoten (haha, som hamnade under baren). Utan att avslöja några detaljer så kan jag bara berätta att det vart en sjukt galet rolig kväll!! Igår mådde vi sådär lagom bra, men hade många goa skratt i min fasters salong där vi spenderade precis hela eftermiddagen när hon fick höra den detaljerade versionen av vår utekväll. Tillslut fick vi iallafall vår sushi, sen somnade vi som små barn=)


Kvällen bjöd på kommentarer som:

- ÅK!!!!!!!

- Vad f*n gör du ute på Heron city!?

- Gud vad fin du är! Leggingsen är verkligen jättesnygga och jag ser ut som ett r*vhål..

- Nä, nu j*vlar får du ta och stänga av den där rackarns taxametern hörru!

- Är du hemma eller hos honom? - Hemma.. - Jamen då kommer jag nu! - Bra, jag är på söder... (???)

- SER DU INTE RINGARNA UNDER MINA ÖGON!!?? - Näää... ööhhhh... eller... min concealer ligger där.. 

-Jackie han som står där...-jaha han?-nej han som står ditåt...(rakt fram kan va på många håll?)



Och jaaa, vi har samma nagellack på oss=)






Nu så ska jag krypa upp i sängen och titta på TV, Imorgon blir det Tenerife!


ARRIVEDERCI!!






Säsongens första!!

Publicerad 2010-03-01 17:39:20 i All day, every day..,

Bara lite sådär snabbt uppdatera att jag nu har tryckt ner säsongens första glass i Thailand, det ni!! Blev 2 hela kulor, Rock @ heart och gammal hederlig vanilj, smaskens var det! Swensens är inte att skoja bort =)
 




Kommer som sagt bli sjukt fet av detta stoppet...


ARRIVEDERCI!!!



Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela