FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

It's me and my booooty!

Publicerad 2010-06-17 18:17:26 i All day, every day..,

Massagen var verkligen underbar! Hade tydligen mycket spänningar i sätesmusklerna så nu blir det stretcha häcken och spikmatta som gäller för mig framöver. Kan verkligen rekommendera Helene på Njuta spa till alla er som vill ha en harmonisk och effektiv djupgående muskulär massage, hon är riktigt duktig!


Och nu till dagens I-lands problem. Vad tusan ska man ha på sig ikväll? Vet inte ens vad som händer, om det blir några glas vin eller all in? Och med detta knasvädret så vet man ju inte om man ska gå naken eller ta vinterjackan =)




Detta får verkligen bli kvällens låt, när jag dansar runt med min garderob och bestämmer mig för vilka trådar som ska sitta på denna kroppen ikväll!



ARRIVEDERCI!!




Välbehövliga ting

Publicerad 2010-06-17 15:04:04 i All day, every day..,

Vilket knasväder det är, moln, sol och så moln igen. Tycker solen kan stanna så man kan ligga lite på stranden och mysa! Eftersom att det var lovat fint väder tänkte jag åkt ut till hålan jag kommer från och solat lite med tjejerna men det blev ju inget med det. Istället har jag spenderat hela dagen med att skrota runt och pyssla i min lägenhet. Inte fyskam det heller, ganska mysigt och välbehövligt ibland. Och så har jag skaffat mig en helt fantastisk spellista som är så bra att jag aldrig mer vill gå utanför dörren. Jag kan stanna och shejka i lägenheten forever=)


Ska snart ta mig ner i stan och få en djupgående massage, välbehövlig den också. Har haft knackig rygg sen den där veckan på Kreta, sängarna vart inte dom bästa även om allt annat var det. Så det ska bli skönt! Sen blir det hem och göra mig iordning innan det blir dags att möta mina gamla underbara kollegor på ett glas och lite snicksnack. Hoppas att solen håller i sig så man kan sitta och njuta på någon uteservering.


ARRIVEDERCI!!

 

I could really use a wish right now...

Publicerad 2010-06-16 18:50:48 i All day, every day..,

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now...


Har haft en helt underbar dag med mina nära och kära. Åt lunch med världens bästa farmor och syster i Höganäs hamn, räkorna där är inte att skoja bort! Så mysigt att sitta och prata, farmor har så mycket mer livserfarenhet med allt hon och farfar har gått igenom. Så många historier att berätta och så mycket upplevelser och minnen att komma ihåg. Tog en sväng till Malin efteråt där hon, Andreas och Johanna satt på bakgården i solen och knäckte en öl. Ibland är livet bra härligt!


Vädret idag har ju varit helt fantastiskt så här sitter jag med myror i byxorna och nostalgi i kroppen. Trots att jag nyss var på semester så vill jag åka igen, längtar mig bort härifrån, för att som syster sa "stänga av livet en stund". Även om jag kommit ut ur det där knasiga vakumet så känns det inte som att jag har kontroll över mitt liv. Så jag skulle behöva stänga av för en stund, låtsas som att världen står stilla ett par dagar och bara sortera ut allt som hyr in sig i mitt liv. Vem kunde tro att det var så rörigt att vara vuxen? Var så mycket lättare när man var liten, alla mådde bra, kläderna tvättade sig själv, man gick och träffade alla sina vänner i skolan och det var inte hela världen om killen man frågat chans på sa nej. Så bekymmerslöst och enkelt. När slutade det egentligen vara så?


Nu ska jag skutta runt en stund till min tokbra spellista, korka upp rosévinet, ta mig ett glas och vara bekymmerslös för en stund!



Jag tror jag dog av skratt för en sekund, GO PJ's!!

Publicerad 2010-06-14 20:49:59 i All day, every day..,

Syster till syster konversation:

A: - Helt random människor har börjat lägga till mig på FB, jag menar kolla honom (klickar), och han är en riktigt PJ dessutom!

J: - PJ?

A: - Jaa?? Partille Johnny?


Jag dog, jag vart tvungen att googla det och då dog jag lite till.
Helt hysteriskt, vart är världen på väg?
=)


Här är en bild på Expressens 2 utvalda PJ's



Och för er som är nya med begreppet så kan ni läsa artikeln om
vad det innebär att vara en "Partille Johnny" 
HÄR







Prioriterardagen

Publicerad 2010-06-14 11:00:10 i All day, every day..,

Godmorgon världen!


Älskar att vakna till sol, även om det bara är fläckvis sol, så är det bättre än ingen alls. Svingade upp min motivation en aning så nu ska jag trotsa min förkylning och ge mig ut på ett varv i skogen och fortsätta fundera. För det var nog det enda vettiga jag gjorde igår. Funderade, länge och väl, men kom aldrig fram till nåt, så jag får väl se det som att det blir en dag för avslut idag. Sker så mycket jag inte kan styra över just nu men som blir mina problem ändå och då får jag helt enkelt prioritera bort det jag faktiskt kan styra över. Så idag blir prioriterardagen.


Kan absolut inte förstå att det redan var en månad sen jag och Mia kom hem från Kreta! Tiden går så fort men samtidigt känns det som att det likagärna hade kunnat vara förra året vi var där. Jag vill tillbaka!





Det pratas om semestrar hit och dit, med mamma, med pappa och med Mia. Och självklart kan alla andra åka precis när jag har som mest att göra med jobbet. Smått deprimerande, eftersom att jag vägrar ta ledigt när jag vart ledig så mycket nu. No way...




ARRIVEDERCI!!




Wow, vilken kille!

Publicerad 2010-06-13 07:54:21 i All day, every day..,

Vilken härlig morgon! Mulet, lite småkyligt och inget speciellt på kartan, men ändå, en riktigt underbar morgon med en bra magkänsla. Har varit på benen sen klockan 6 och bara myst med mitt kaffe till Chambao, helt underbar musik. Tack för tipset L! Har egentligen en lång checklista med skit att ta tag i, ni vet sånt där pill med samtal som ska ringas, ting som ska sorteras och allmänt pyssel? Men jag tror jag lägger det på hyllan ytterligare en dag till.

Läste min härliga systers blogg igår och hade helt glömt bort ett samtal vi hade häromdagen, gud vad jag skrattade när jag läste om det! Kanske aningens internt, men ändå. Vi satt i min lägenhet och åt lite lunch ihop;

J: - Alltså, jag har kommit fram till att jag är ganska töntig ändå. Jag menar, jag skrattar åt geeky saker, är inte superbrydd om mode och är egentligen ganska ocool. Det är faktiskt dom flesta människor om man sätter dom ur sitt sammanhang och skalar av dom. bla, bla, bla (har en lång utläggning om vilken tönt jag är egentligen).

Amanda tittar länge på mig och när jag kommit till punkt höjer hon ena ögonbrynet och tittar lite konstigt på mig och säger;

A: - Ja, jag är cool iallafall....


Vilket asgarv =)




Och till dig Jonas som kommenterar så friskt:


Wow, DU måste verkligen vara en djup kille som tycker att du kan döma mig och mina vänner utifrån en blogg som säger absolut ingenting annat än just det, ytliga ting. Du måste vara väldigt klipsk också som tror att det jag skriver här är precis hela mitt liv och allt det där som berör mig, mina djupaste tankar och hemligheter. Verkar ha bra självkänsla, med den kvinnosynen du har, att vi bara duger till att sättas på. Önskar att jag kunde byta liv med dig, att jag också hade så lite att göra och så mycket tid över så jag kunde spendera den på att läsa en blogg om fylla, smink, shopping och skvaller, en blogg om ett gäng helt tomma brudar i "fyllerondan". Speciellt en som jag retar mig på, det hade varit najs.

För fan, skaffa ett liv, hoppas du åtminstonde är smart nog att förstå ironin i det hela.






Underbar musik....









I'M BACK!

Publicerad 2010-06-09 10:04:25 i All day, every day..,

Ännu en gång hemskt ledsen för min dåliga uppdatering men nu så är jag back on track, nu har jag nog kommit ur det där konstiga tillståndet, så nu ska det bloggas!

Har hänt lite av varje sen sist men allt det där orkar jag inte bena igenom, däremot kan jag berätta om min helt fantastiska helg! Började fredagen med att fira härliga Johannas födelsedag med en middag på Haket, vin och vidare till Hamnkrogen. Det är det jag älskar mest med sommaren, Hampan, rosévin och afterworkcider! Och världens bästa Mia vart ju hemma och med så det blev ännu bättre =)


Lördagen fortsatte tidigt, en snabb panikshoppingrunda på stan där jag hittade världens finaste klänning, och sen hopp i kläderna och ut till Fias mamma och hennes pojkvän. Bikinisarna kom på och tjejgänget hoppade i den 39 grader varma poolen med varsen sangria i handen. Kan livet bli bättre? Och strålande solsken hade vi till sent på kvällen. Efteråt vart det lite hönsgård då hela ligan skulle sminkas, duschas och dressas innan det bjöds på den största (och godaste) grillmiddagen jag sett på länge, lovely! Vidare kröp vi upp i sofforna på trädäcket och öppnade baren, hej och hå vad det blandades drinkar! Lagom lulliga och ruskigt glada begav vi oss in till stan där Cardinal väntade (vilket för övrigt har dom bittraste vakterna jag vet) och ett dansgolv som var till för att skaka loss rumpan. Härliga, underbara helg!







Trots skitvädret idag så är jag bannemig inte bitter, ibland är skitväder bra för då får man gjort en massa sånt trams man gått och dragit på. Så vi tackar skitvädret för verksamheten idag! Och dessutom, hur kan man vara bitter när man vet att man har en 50 min djupgående massage bokad i e middag? =)


Jag lovar att berätta hur härlig den var!





ARRIVEDERCI!!




Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela