FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Som en tonårskilles oerfarna, våta dröm..

Publicerad 2011-05-13 12:50:30 i All day, every day..,

Idag är egentligen en sån dag som man ska gnälla över skitvädret. Frusta lite för grillfesten som aldrig blev av, sura för att det regnar när det kunde vart sol och tycka livet är aningens besvärligt för att du måste tvätta just idag när det är Fredag och allt. Och att du dessutom började morgonen med att skälla ut kundtjänsten på TRE. Fast jag skippar det där, alltihop i ett enda sjok. Jag tycker faktiskt att det är förbannat mysigt att det regnar just idag, att det luktar sommarregn genom min öppna balkongdörr. Gillar att gå och skrota just idag, tvätta lite, blogga lite och lyssna på "Two door cinema club" på högsta volym. Kanske ge mig ut och springa lite om inte jag regnar bort alldeles på vägen. Vissa dagar känns bara lite mysigare än andra.


Sitter och funderar på mitt liv och att man kanske borde göra något av det någon gång. Jag menar, jag fyller ändå 24 i år. Har alltid sagt att jag har til 25 på mig, vilket kännts som gott om tid, men nu börjar det j*vlar i havet bli brådis. Så nu är det dags om jag ska. Filar lite på tjänstledighet, hur man skulle kunna lösa det. Kanske man bara ska ta allt i ett? Masterplanen säger mig att om jag är effektiv och motiverad så hinner jag med allt, både resande och högskolestudier, innan 30. Den som lever får se helt enkelt.


Här har ni dagens "högsta volym"-låt. Rätt wierd video faktiskt. Små geeky killar med för stora gitarrer blandas med gympatjejjer som dansar runt i hotpants och kilklack. Och kompisbadande tjejer. Det är som en tonårskilles oerfarna, våta dröm.
Haha, sjukt...







ARRIVEDERCI!!!






Snälla, bli min igen..

Publicerad 2011-05-07 11:01:31 i All day, every day..,

Hade en helt otroligt mysig kväll igår. Plockade upp Johanna och åkte hem till hennes underbara familj i Viken. Där satt vi och mös i solen, snacksade på diverse grönsker med dip och bara hade det bra, innan det rasade in en hög människor och grillen gick igång. Herregud, vilken god mat man fick i magen igår, det är något speciellt med vårens första grill! Sen ska jag juh inte påstå att det hade vart mindre gott med pinfärsk stenbitsrom, raka vägen från Vikens hamn, en dag utan grillpremiär heller ;)










Sitter och lyssnar på Veronica Maggio's nya album "Satan i gatan". Galet vad bra det är, skulle nog våga mig på att påstå att det är det bästa albumet hon släppt. Är lite deppig idag, saknar honom helt vansinnigt mycket. Vill bara att han ska komma hem, vara min, vara här med mig. Åhhh, jag räknar ner, varenda dag!




ARRIVEDERCI!!!





Feels like strawberries and summer rain

Publicerad 2011-05-05 13:52:09 i All day, every day..,









Är sådär löjligt glad, äntligen fick jag höra hans röst igen. Ni vet när man får den där känslan i magen av att det kommer bli bra, riktigt bra, tillslut?


Har precis haft fina Johanna här på lunch. Gud vad jag är glad att jag har henne! Finns ingen som känt mig så länge som hon, vi har hållt ihop mer eller mindre sen vi var 6 år gamla. Ganska fantastiskt när man tänker efter, att vänskap kan hålla genom allt man upplever under 18 års tid. Egentligen de 18 mest kritiska åren under hela ens liv. Men det kanske är det som gör att vänskap blir stark, att man går igenom ett och annat på vägen. Hur som helst, så är jag så himlans tacksam. Hon är verkligen min stöttepelare som ingen annan just nu, när allt är så skevt så hjälper hon mig att vara stark.
Världens bästa Johanna <3


Förresten så har jag något ytterst pinsamt att bekänna. Jag åt Paneang igår kväll. Och till lunch. Japp, det är sant, jag har redan fått sug efter Thaimat. 1 månad tog det. 1 liten månad innan jag började längta efter bambuskott, cashewnötter, curry och ris. Trodde i ärlighetens namn att det skulle dröja lagom till Oktober innan det skulle komma tillbaka, men tji fick jag. Och imorgon blir det Chicken cashewnut..



ARRIVEDERCI!!!





Så mycket kärlek..

Publicerad 2011-05-03 18:19:26 i All day, every day..,

Har nu varit gräsänka i en vecka, 3 moore to go. Det suger verkligen, känner mig konstant tom i hela kroppen samtidigt som jag bubblar över av kärlek. Note to self: Aldrig mer en sjöman! (om jag nu någonsin får för mig att byta ut honom). Men det är väl svårt i början, antar att jag vänjer mig vid att ha honom på distans förr eller senare. Idag är jag sådär rackarns tokkär att jag hade kunnat fria till karln om han hade vart hemma. Så kanske tur att han inte är det då :)







Ska hoppa i skorna nu, bege mig iväg och hämta ut biobiljetter och sen så småningom åka hem till en av mina fantastiska kollegor för lite tjejkväll.
Precis vad jag behöver idag!





ARRIVEDERCI!!









Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela