FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Jag flyttar, tack för mig..

Publicerad 2011-03-31 12:56:26 i All day, every day..,

Då var det i vanlig ordning alldeles för längesen jag bloggade sist, men gör om - gör rätt heter det ju! Det är nämligen så att de senaste veckorna så har något alldeles speciellt tagit upp min tid. Jag har (förutom jobbat en faslig massa) gått och blivit tokkär. Och då försvinner snabbt all den tid man hade över till alla onödiga och nödvändiga ting. Men just idag så kände jag för att blogga lite. Kanske blev jag inspirerad av mina kreativa syskon, kanske av flytten, kanske kärleken. Eller så kände jag bara för det helt enkelt.

Har äntligen fått en större lägenhet, så om en månad så flyttar jag.. Två hela trappor upp, en dörr till höger men fortfarande i samma trappuppgång. Wow... Haha =) Men är faktiskt ganska skönt, slippa huvudbry med att transportera alla möbler, räcker med att skicka upp dom i hissen. Och ännu bättre - min lillasyster flyttar in i lägenheten som jag har nu. Så det blir nästan som att bo hemma fast i egen lägenhet. Och jag behöver dessutom inte stressa med att flytta. Det kommer bli fab! Så jag säger helt enkelt - tack för 3½ fantastiska år lilla lyan, nu flyttar jag. Jag lovar att komma på besök, men tack för mig.


Det som är tråkigt just nu är att jag aldrig får tiden att räcka till. Jag vill ha dubbla dygn på varje, det hade hjälpt mig mycket. Känner inte att jag får den tiden jag vill ha med mina underbara vänner, vet inte hur jag ska hinna med att handla ihop ett nytt hem på en månad och allt annat jag ska trixa med. Jobbar mycket, vilket är kul, men det är många timmar hemifrån. Och så vill jag njuta av varje minut med honom innan vardagen skiljer oss åt igen.


Var hemma hos mamma igår, jisses vad längesen det var! Konstaterade att sist var 31 Januari, kan ni tänka er hur mycket jag har haft att göra då med tanke på att det bara är 20 minuter bort? Men hur som helst, gud vad vi skrattar mycket i vår familj! Vi tjaffsar mycket också, men mest så skrattar vi. Och det är många gånger ganska tramsiga och hysteriska saker =)

Här kan ni läsa om ett praktexemplar från igår!


Och här kan ni lyssna på dagens dillelåt! Tydligen har min käre bror ett finger med i spelet på denna plattan, förstod det som att det var "råmaterial", jag är helt hooked!




Från semestern i Portugal...




ARRIVEDERCI!!!






Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela