FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Öl eller feelgood??

Publicerad 2009-02-21 19:28:05 i All day, every day..,

Då är man äntligen hemma igen efter en sväng hit och en sväng dit! Loppan är hemma från LA igen och alla är där dom hör hemma... Nästan =) Det är bannemig helt sjukt vad kallt det ska vara. Visserligen är det hemskt mysigt med en massa snö, men det är inte lika kul när man är aningen för optimistisk och skippar tjocktröjan innan man går utanför dörren! Tacka vet jag Thailand, där är det iaf aningen varmare..

Ikväll är jag sådär i valet och kvalet, feelgoodkväll eller en öl på krogen? iofs är det inte ens säkert att sällskapet ska ta sig till krogen, men om dom ska det får får jag det knivigt.. Men ett glas hade inte vart fel..

Sanslöst att det snart är mars igen! på måndag får vi nya det nervösa beskedet på hur kontrakten kommer se ut om vi ens får förlängt. har man otur är man arbetslös maj-oktober. vill inte kan man ju säga, men vem fan vill vara arbetslös? och vad ska man hitta på om man inte ska flyga? håller alla tummar och tår för det vore helt förfärligt att behöva ha tassarna på jorden hela tiden ;)

Nu ska jag tappa upp ett bad, shejva legsen och ta mig ett glas vitt!

ARRIVEDERCI

En givande promenad och konst i HBG!

Publicerad 2009-02-13 19:33:24 i All day, every day..,

Min deppdag blev en riktigt härlig dag..
Så härlig att jag inte orkar skriva om den,
men för en gångs skull fick jag med mig kameran!





Och så avslutar vi med Helsingborgs kärleksfulla konst =)



Ha en trevlig kväll, det ska jag och mitt vin ha iallafall!

God, give me style, give me grace, please put a smile on my face..

Publicerad 2009-02-13 12:11:40 i All day, every day..,

Jag är något av en deprimerad människa idag. Vaknade med en obehaglig tom känsla i kroppen och en idé om att man inte duger till. Har suttit apatisk och tittat in i väggen en timme och klankat ner på mig själv, och lyssnat ihjäl stackars Coldplay. Men nu har jag bestämt att det får vara bra. Jag ska gå och sola en stund, bara precis för att det får mig att känna mig bra, sen ska jag ge mig ut i solen på promenad med michaela. Är väl inne i någon slags kass svacka just nu när ingenting känns bra, kanske en vårfrustration, eller stress? Allt känns så ouppnåerligt och rörigt just nu, och jag vet ingenting. Jag bara står här i mitten och låter alla andra styra mitt liv, för just nu har jag inte så mycket till val. Eller så mycket till ork.. Kanske får man bara tycka att det är okej att känna såhär, kanske får man tycka att det känns konstigt när tårarna bara strömmar utan att man kan svara på varför. Kanske får man se det som en detox när hjärtat känns tomt, det kanske gör det för att orka bli påfyllt igen?

Hur som helst så kan inte lite frisk luft och lite sol skada iaf..
så nu går jag...

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela