FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

15 igen...

Publicerad 2008-09-24 12:27:44 i All day, every day..,

Då har man gjort sina första turer i det blå och jag kan bara säga;
FYYYYY FAN VAD KUL DET ÄR!!!=)

Är helt klubbad idag, sov 12 timmar inatt, som ett litet barn. Antar väl att man behöver sova så ibland, men jag får så dåligt samvete av att ligga kvar i sängen för länge. har massor jag hade velat göra idag men vet inte vart jag ska börja eller vad det blir. Skulle behöva ut på väla och minska armbandet på min klocka. vill ha den när jag jobbar. sen får det bli en promenix. Är så härligt väder idag att det nästan vore skam att låta bli =)

Idag flyger min kära lillasyster till sthlm också. hon kommer förmodligen ha det sinnessjukt roligt där uppe, med alla sina vänner och på reunionpartyt.
Jag vill också vara 15 igen!

Nu ska jag ta tag i min dag.....

Ett glas vitt över telefon

Publicerad 2008-09-20 14:09:46 i All day, every day..,

Jag verkar ha kommit in i något sånt sjukt bloggarstim igen..
Känner för att blogga i perioder, och i perioder inte alls.

Igår blev det inte många knop gjorda. Det var tänkt att jag skulle åka hem till Michaela men så fastande jag i nån film på tv och så blev det kört. Så där satt jag och svullade i mig en hel påse popcorn alldeles själv. Känns som att det är lite av charmen med att bo själv, ingen annans fingrar i skålen, baaaaara mina :P Sen ringde jag mia, och knasbollen satt hemma, hade jäst i sig en vinare och kollade Björn Gustavsson på youtube, haha. Och då blev jag såklart också sugen på ett glas så jag satt och pratade med henne en timme på balkongen ihop med ett glas vitt.

Idag ska jag ha så tråkigt att jag ska plugga, bläääää... historia är inte min grej. och när jag är färdig med det så ska jag plugga skoj istället, måste lusläsa min "lilla" manual inför imorgon, måste ju veta vad det är för upplägg. Och när jag läst klart det så har jag planerat att läsa färdigt min sluta röka bok ! med andra ord är det maaaassor av läsning idag och jag har egentligen inte alls tid att sitta här! När all denna läsning är över så ska jag träffa michaela, äta lite mat och bara jäsa hemma i soffan. Har sån lust att gå på kulturnatten ikväll, det är typ enda gången på året det är lite liv och rörelse i höganäs och man får se allas små trynen igen. annars så tycker jag att den lilla byn sover för det mesta. Men lika bra det =)

Lagom tråkigt inlägg det här, men ett inlägg är det iaf!

ARRIVEDERCI!

Mia i malmö när vi fotades för pressan =)

The bitter end... Och början på något nytt!

Publicerad 2008-09-19 13:01:18 i All day, every day..,

Nu börjar det dra ihop sig och det börjar faktiskt att kännas i magen så smått. Det där pirret när man inte riktigt vet vad man har framför sig, men man vet att det kommer bli bland det roligaste man varit med om? Strosar runt här hemma och försöker packa inför veckan som kommer, GAAAHH vad ska man ha med sig!? Längtar sjukt mycket till vintern och alla longhaul flygningar som kommer, ska bli så kul att få träffa alla igen!

Ska ge mig på att sluta röka inom kort, men det kommer bli svårt. Eller.. kanske inte svårt, men jag är nervös inför det också. tänk om jag inte klarar det? Läser en bok; Äntligen icke-rökare - för kvinnor och jag måste säga att smaken av en cigarett inte längre är speciellt god. Håller tummarna för mig själv, att jag ska vara smart nog att bli av med min börda som långsamt tar livet av mig. Hur otacksam får man egentligen vara över sitt liv?'

Och när det kommer till dig..
Jag behöver en paus från dig, jag behöver hitta styrkan att få mina knän att sluta skaka så fort jag tänker på dig. Men vi ska nog klara av att vara vänner, någon gång, och jag lovar att jag aldrig mer ska göra om det stora misstaget att tro något så absurt som att du faktiskt skulle tycka om mig.

Nu ska jag ha dansshow i vardagsrummet med min dammsugare...

ARRIVEDERCI!

(Har du aldrig sett två blåbär förr, så har du det nu, haha!)

Lost in Malmö

Publicerad 2008-09-16 22:27:02 i All day, every day..,

Gud vad härligt med massor av kommentarer! Blir så glad när man ser att det inte bara är ens nära och kära som läser om mitt liv=)

Idag är det faktiskt väldigt synd om mig.. har varit och tagit vaccin idag mot hepatit a & b, polio (5e sprutan) och dukoral mot kolera och ETEC (eller vad det nu hette). hatar sprutor, även om det kanske inte gör spec ont så är tanken på att den där långa stickiga grejen ska in under min hud tillräckligt för att skrämma slag på mig. Och inte nog med att jag frivilligt skulle utsätta mig för detta hemska, på vägen ner lyckades jag köra fel sådär en fyra mil och surra runt i nåt villaområde tills jag frustrerat stannade på en parkering och tjöt som ett barn innan jag tog mig samman och hittade dit. haha, är helt handikappad utan GPS.

Idag har jag också äntligen fått tummarna loss att framkalla en liten del av mina bilder också. Fujifilm (fujidirekt.se)har ett såntdär erbjudande att man får framkalla 100 bilder gratis och bara betala 29 kr i porto. absolut att rekommendera =)

Måste säga att jag tycker det är helt extremt tråkigt att jag inte kan berätta någonting om mitt nya jobb här, eftersom att jag är på väg att spricka så mycket jag hade kunnat berätta om! men, regler är regler och dessa är inte sådana man bryter:S

Är så sugen på att sätta igång och måla om här hemma i lägenheten. Tänkte vardagsrummet skulle bli vitt och om jag får så ska jag sätta upp en halvvägg med någon crazy tapet i härliga färger för att bryta av. Köket tänkte jag skulle få en touch av franskt lantkök och hallen ska bli allmänt ljus och luftig. längtar så det kliar i fingrarna, men kommer ju behöva massor av hjälp och det kan juh dröja med mina päron.. jag får väl fortsätta drömma så länge.. om det är någon som har några bra tips, ideer eller hemsidor att bli inspirerad av så är det mer än välkommet!

En liten bild från mina underbara veckor i STHLM
- jag och min käre vän Toni=)

Brrrrr, HÖST!

Publicerad 2008-09-14 13:24:41 i All day, every day..,

Nu har det bannemig blivit höst på två ynkliga dagar! Såg varmt ut i morse men skenet bedrar, brrrrr, kyla! menmen, shit happens, får väl hålla tillgodo med mina solstop i vinter=)

Sitter just nu ute i höganäs och försöker plugga, helt sjukt vad tråkigt det är. Längtar tillbaka en skvätt till kursen, till alla toppenhärliga människor och till allt skoj vi hade. Det plugget var inte tråkigt iaf, tvärtom helkul! får väl låtsas att historia är flyglära..

Kan inte beskriva med ord hur skönt det är att vara hemma ändå. Denna veckan har verkligen bara varit en låååång fika med tjejjerna. Sanslöst mysigt. BTW har jag en bula i huvudet. Finns det någon mer än jag som lyckas springa rakt in i sin egen dörrkarm med huvet före i en totalt upplyst lägenhet?

Nu ska jag göra ett seriöst försök...

ARRIVEDERCI

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela