FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Godmorgon humöret

Publicerad 2010-03-31 09:04:36 i All day, every day..,

Denna morgonen började inte till fördel för mitt humör måste jag säga.. Vaknar tidigt och drar undan gardinerna. Det är en sån dag.. Ni vet när det är så mulet så man måste tända lamporna fast att det ska vara ljust? Och när det hänger regn i luften så mycket att man kan känna lukten av det? Men jag skrotar vidare, tänkte, jag sätter igång lite kaffe och startar upp dagen i lugn och ro med lite disk efter middagen igår. Såklart har dom stängt av det j*vla vattnet utan att lämna en notis om det... Som tur är så har jag alltid vatten i omsättning i kylen så mitt kaffe gick det ingen nöd på, men lagom till kaffekokarn berättar att den är klar så hör jag hur det rasslar till i kranen och vips så var vattnet där igen! Jag lovar att dom bara väntade på att jag skulle komma upp och stänga av det för att jävlas...

Men hörrni, vilken tur att mina problem aldrig är större än så?


Drömde helt sinnessjuka saker inatt. Måste googla drömtydning, vad det betyder när man drömmer att man är slagen gul och blå, kan juh hoppas att det betyder att jag ska vinna några miljoner på lotto, men det tror jag ju inte =)


Nu ska jag iaf packa min lilla väska ännu en gång, imorgon bär det av till pyramidernas land och sen en natt i Oslo. Var längesen jag var i Oslo nu, måste vart förra vintern jag var där sist (i jobb vill säga) men ska bli mysigt, vi är ett härligt gäng!



ARRIVEDERCI!




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela