FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Vad hände egentligen igår?

Publicerad 2010-07-13 13:10:32 i All day, every day..,

Uhhh, hur gick detta till egentligen? Skulle ner på Hampan och dricka lite vin med Charlotta och plötsligt tänds lamporna på Swea och jag ramlar innanför dörren 03.20!?

Mötte upp damerna vid 20 snåret för lite vin och mys. Eftersom lunchen på Beachclub var det enda som gått ner i magen så var tanken att äta där, men när vi väl var klara till mat så hade köket stängt. Så det fick bli nötter och vin! 3 flaskor senare hade vi vart med om världens ljusshow, nästan blåst bort och hittat Gustav och gänget. Var faktiskt alldeles lagom mycket folk igår, sådär så man inte behövde trängas ihjäl och faktiskt kom fram till baren så man kunde beställa. Hur som helst så gick tjejjerna hem och jag och Filippa tog med oss karlarna till Swea och bestämde oss för att välta båten. Vilket ös det blev! Men sen spårade det ur, gänget stack strax efter 2 men jag skulle minsann inte hem! Vad jag gjorde på Swea sista timmen är mig ett stort mysterium måste jag säga :)


En annan sak som är mig ett mysterium är relationen killar emellan. Jag skulle aldrig tänka tanken att ragga på en kompis kille, det är ett oskrivet hederskodex. Om inget annat så blir faktiskt killen totalt osexig i samma sekund han är med någon vän till mig, han blir neutral lixom, en av tjejjerna. Men så verkar det inte vara killar emellan? För där verkar det inte finnas några gränser på vad som är ditt och vad som är mitt, här raggas det hej vilt..


Visst ja, världens bästa taxichaffis skjutsade hem mig igår! Tänkte jag skulle gå och se om det fanns nåt att äta innan det var dags för sängen och då dyker han upp från ingenstans och erbjuder mig skjuts hem eftersom att man inte ska gå ensam hem. Och så fick jag stamkundskort på köpet..
Det är verkligen nåt med mig och taxichaufförer =)


Nä, nu ska jag ta en dusch och bli människa igen. Ut och sätta mig en stund och dricka kaffe och prata skit på gamla jobbet sen blir det middag hos mamma!



ARRIVEDERCI!!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela