FOR WHATEVER WE LOSE (LIKE A YOU OR A ME) IT'S ALWAYS OURSELVES WE FIND IN THE SEA...

- e.e cummings

Det är halva inne och så skålar vi för den sociala biten!

Publicerad 2010-05-05 00:14:48 i All day, every day..,

Jag verkligen, innerligt, beklagar min urkassa uppdatering här på bloggen! Vet egentligen inte hur det har gått till att jag inte haft 15 ynkliga minuter till övers, men så är det bara tyvärr..


Som ni såg så blev det girls night out i lördags, och som ni också kanske kunde se så blev det inte så nyktert! Tanken var att bara laga lite god mat hemma hos Malin, ta några glas vin, prata lite skit och gå ner på Kajkanten och ta ett glas där. Jomen visst! Klockan 22 hade vi tömt allt vin vi hade i vår ägo och ramlade ner på krogen glada och redo. Innan vi visste ordet av så vart lamporna tända och det ver tydligen dags för stängning.. Ingen kunde förklara hur det hade gått till... Men kul hade vi iaf! Sen var det såklart en del andra delar av kvällen som ingen heller kunde förklara hur fasen DET gick till, så jag ska inte försöka förklara det för er läsare heller =)

Kvällen kan sammanfattas i:

"Det är halva inne!" och "Så skålar vi för den sociala biten!"



När jag vaknade i Söndags så antar jag att jag förtjänade precis allt av det jag led av. Åkte på årets värsta bakfylla än så länge, maginnehållet slutade inte åka hiss förän framåt 20 på kvällen. Fyfan.. Min syster kom hem någonstans där mitt på dagen och skrattade åt mig, min bakfylla och mitt sushisug, jag är helt galen i sushi! Men eftersom att Höganäs enda sushirestaurant håller stängt på söndagar så fick det bli smörgåstårta från ICA och varsen Ben & Jerry till New Moon. Kalla mig gärna fjant, men Edward är ju det läckraste jag har skådat under min livstid iaf! Och som bästa avslutningen ever på kvällen så blev det mammas hembakta pizza, MUMS!


Igår blev jag människa igen, efter många om och men och en hel del smink så såg jag nästan ut som en också.


Studsade ner i stan det första jag gjorde imorse när jag vaknade, fina Michaela var hemma på snabbvisit, så det blev bullfrukost, kaffe och massvis med skvaller. Härligt att se henne igen! Och min kväll har spenderats muttrande mellan garderoben och resväskan. Vet ju för tusan inte vad jag ska packa, jag vet inte ens vart jag ska! Blir det Marbella/Malaga så känns det som att det borde vara mycket klänningar och klackar. Chania känns mer som ballerinor, jeanshorts och snygg tunika. Och det får inte plats att packa allt eftersom att jag måste begränsa mig till SAS 20+8 kg jag får ha med mig upp till Sthlm. Skjut mig!


Nu ska jag muttra ner mig själv i sängen och hoppas på en bättre "packardag" imorgon.



ARRIVEDERCI!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till Jackies blogg!

Här kan ni följa mig och mina påhitt, min vardag med plugg, sol och SURF! Och resan börjar i Marocko...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela